IsaDora Sparkling fuchsia Moisturizing lip gloss

Med julkollektionen Mesmerizing har IsaDora valt att inte lansera en enda röd läpprodukt – kul med lite thinking outside the box! Istället har man fokuserat på rosa toner, och en av produkterna som lanseras för läpparna är Moisturizing lip gloss i nyansen Sparkling fuchsia.

 

IsaDora sparkling fuchsia moisturizing lip glossLäppglanstuben är fyrkantig, och applikatorn är en traditionell snedskuren filtspets. Precis som alla IsaDoras moisturizing lip gloss innehåller Sparkling fuchsia jojobaolja som är återfuktande för läpparna. Det glider på mjukt och smidigt och är lite klistrigt, men ändå mjukt på läpparna. Färgen på glosset är en mörkare magentarosa, med skimmerpartiklar i rosa, blått och guld.

 

IsaDora sparkling fuchsia moisturizing lip gloss1

 

Sparkling fuchsiaHo ho, skimret, vart tog du vägen?! Här blir det mest färg och inte så mycket skimmer som man skulle kunna tro när man tittar på glosset i tuben, där det ser riktigt lovande blingigt ut. Ett par få glitterpartiklar träder dock fram och blingar till den i övrigt väldigt trevliga rödrosa basfärgen som är välpigmenterat och är himla smickrande mot min hudton. Rödrosa läppar, light version. Sparkling fuchsia finns ute i butik nu och kostar 109 kr för en tub på 7 ml.

Tillfälligt avbrott

Hej på er! Jag tänkte bara kika in och säga hej och att jag absolut inte har slutat blogga – jag har bara tagit lite jullov och behöver ladda batterierna och blogginspirationen. Hoppas ni alla har haft en skön jul, bloggverksamheten beräknas vara igång som vanligt igen inom några dagar =)

Acadermiamässan 23-24 mars

Den 23-24 mars slår en alldeles ny skönhetsmässa upp dörrarna på Kistamässan norr om Stockholm, Acadermia. De beskriver sig själva som “Sveriges första mässa inom modern skönhet” som arbetar för en säkrare och bättre skönhetsbransch.

Acadermia-bild-till-FBPå plats kommer ledande märken, kliniker och salonger finnas på plats och ställa ut, det kommer hållas kostnadsfria seminarier och du kan handla produkter och prova på behandlingar till minst 30% rabatt. Det kommer även finnas ett AntiAging-café och champagnebar i lokalerna, och en blogglounge som Kicki från Daisy Beauty håller i.

Köper du din biljett online (210 kr för en dag, 350 kr för båda dagarna) så får du just nu en beautybag värd 950 kr på köpet! Jag kommer så klart att gå, ses vi där så säg gärna hej!

In English: Some info about beauty expo Acadermia in Stockholm on March 23-24:th!