Om oss

Fäster vi för stor vikt på hur vi ser ut? Det är en fråga som många ställer sig. Klart står att mode och skönhet är en livsstil för många – samtidigt som det är en icke-fråga för andra. vi tillhör definitivt den förra kategorin.

Mode och, framförallt, skönhet har alltid varit ett stort intresse för oss. Vi älskar smink, vi älskar produkter för huden och vi älskar att ta hand om oss själva på bästa sätt. Steget från detta till ett mer hälsosamt perspektiv är inte långt. Att sköta kroppen handlar inte enbart om att sminka sig och se bra ut. Nej, för oss så är det en livsstil där även kost och träning har stora roller. Välmåendet kommer inifrån och vi vill påverka andra att ta samma steg som vi har gjort. Framförallt gällande träningen.

Visste du att vi idag sitter stilla mer än någonsin tidigare. Våra kroppar är byggda för rörelse och det vi tidigare fick på våra arbeten måste idag implementeras vid sidan av. Träning ger endorfiner som gör oss piggare – samtidigt som vi också blir starkare och mindre benägen att bli sjuka. Maten är också viktig i det sammanhanget. Idag ser man att fler dör av fetma än av svält. Sverige är ett föregångsland gällande folkhälsa, men idag tyder mycket på att även vi är ute på en tunn is. Vi måste agera – och det måste komma inifrån varje enskild individ.

Vi vill bidra med goda råd, tips och tankar om både mat och träning. Detta utan pekpinnar:vårt mål är inte att du ska bli smal eller att du ska bygga en massa muskler – vi vill att du ska må så bra som möjligt!