Vinnare i SkinPlan-tävlingen

Nu är SkinPlan-tävlingen avslutad och det är dags att dra två stycken vinnare av varsit kit. Som de allra flesta av er hade svarat så står SPF-siffran för hur många gånger mer solstrålning huden kan utsättas för innan man bränner sig jämfört med hur mycket solstrålning huden tål innan man bränner sig utan något solskydd alls. Bland er som svarat rätt och följt tävlingsreglerna (ni var ett par som hade glömt att skicka in ett mail med ert svar) drog jag två vinnare med hjälp av en slumptalsgenerator, och vinnarna heter…

vinnare SkinPlan

Grattis Hanne och Lotta! Jag har mailat er angående era kontaktuppgifter, jag behöver svar på dessa mail inom 48 timmar, annars går vinsten vidare. Era priser kommer på posten inom kort! Kul att så många ville vara med och tävla, det blir fler tävlingar framöver i höst!

In English: Congratulations to readers Sofie and Lotta who each won a skincare kit from SkinPlan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to Vinnare i SkinPlan-tävlingen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>