Månadens produkt – Juli 2012

mp juli12Den här månaden har solen faktiskt tittat fram ett par gånger, även om sommaren generellt sett har varit lite av en besvikelse vädermässigt. En hel del solskydd har jag hunnit med att testa däremot (man får passa på när solen väl skiner!), och ett av dom som jag blev extra förtjust i och som har använts flitigt under semestern är Vichys Capital soleil Face emulsion dry touch SPF 30 som jag har recenserat här. Ett solskydd för ansiktet med hög SPF, som sjunker in snabbt utan att täppa till, göra huden flottig och fet eller lämna en vit hinna efter sig. Månadens produkt i juli 2012!


mp juli 12Har ni någon speciell favoritprodukt den här månaden? Är det en ny produkt eller en återfunnen eller återkommande favorit?


In English: One of the many sunscreens I’ve tried this summer is Vichy’s Capital soleil Face emulsion dry touch SPF 30 that turned out to be one of the best sunscreens for the face I’ve ever tried. It offers high protection, while it’s quickly absorbed by the skin without being greasy or clogging the skin. Do you have a favourite product this month?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

3 comments to Månadens produkt – Juli 2012

  • Lotta

    Om du jämför denna med Hawaian Tropic Face spf 30 du har skrivit om innan, vilken är bäst? Eller är det ungefär lika?
    Jag har både Hawaian och Cliniderm spf 25 och använder mest Cliniderms nu. Ungarna får ha den andra. Men jag är väldigt nyfiken på Vichys ändå. Jag vill ha en som jag använder varje dag och kan sminka ovanpå.

  • Lotta

    Tack! Då blir det Vichy nästa gång!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>