China Glaze I’m with the lifeguard

Denna skönhet släpptes med China Glazes sommarkollektion Summer neons och heter I’m with the lifeguard. Färgen är neongrön, finishen är pärlemofinish.

Jag är dödsförtjust i det här lacket av tre anledningar: 1. NEON. 2. Grönt! 3. Det superhärliga subtila skimret, som får det att sticka ut i mängden bland andra neongröna lack. Dessutom gör pärlemofinishen att lacket blir så mycket mer lättlackat än ett neongrönt lack i cremefinish. Jag lackade tre tunna lager, applicerar du inget överlack så torkar det halvmatt. Jag använde Seche base som underlack och Seche vite som överlack.


I'm with the lifeguard


I'm with the lifeguard1


I'm with the lifeguard2


I'm with the lifeguard3In English: This beauty was released with the China Glaze summer collection Summer neons and is called I’m with the lifeguard. The colour is neon green and the finish is pearl. I adore this polish for three reasons: 1. NEON. 2. Green! 3. The gorgeous subtle shimmer, that makes it different among other neon greens. Plus, the pearl finish makes the polish so much easier to use than a creme neon green. I did three thin coats and finished with a top coat, if you skip a top coat, it dries semi matte.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to China Glaze I’m with the lifeguard

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>