bareMinerals The aphrodisiac Ready blush

För ett tag sedan visade jag upp en av bareMinerals ögonskuggsduos i det nya pressade sortimentet Ready, idag tänkte jag att vi skulle kika närmare på ett av de sex rougen i sortimentet: persikorosa The aphrodisiac. Rougen kommer i svarta fyrkantiga dosor med matt “gummifinish” och i dosan finns även en medföljande rougeborste.


bare minerals ready the aphrodisiac blush


bare minerals ready the aphrodisiac blush1bareMinerals Ready-rouge är precis som resten av sortimentet kallpressade och innehåller förutom rena mineralpigment och mineralrika alger och tång kallpressad druvkärneolja som är en antioxidant rik på mineraler och vitaminer, kallpressad kameliaolja som ska lugna och vårda huden, och kalcium ketogluconat som ska mjukgöra huden och göra den fastare.


bare minerals ready the aphrodisiac blush2


bare minerals ready the aphrodisiac blush3


bare minerals ready the aphrodisiac blush swatch


12-07-06(5)
The aphrodisiac på kindernaThe aphrodisiac tror jag är en sådan färg som passar i princip alla. Den är mjuk, lättburen, drar varken för mycket åt det varma eller kalla hållet och har en lätt lysterfinish som varken är för skimrig eller helt matt. Pudret är mjukt, välpigmenterat och appliceras jämnt på huden och ger kinderna ett fräscht och friskt “glow”. Den medföljande borsten är inte helt dum, stråna är mjuka och sköna mot huden och det är bra stuns i den – även om jag föredrar en separat rougeborste så fungerar den här över förväntan bra. bareMinerals Ready-rouge innehåller 6 gram och kostar 355 kr.

In English: bareMinerals Ready blushes comes in 6 shades in square matte “rubbery” black compacts with an accompanying blush brush inside, one of the shades is called The aphrodisiac and is a peachy pink. The Ready blushes are cold pressed, just like the rest of the range, and besides pure mineral pigments and mineral rich algae and seaweed it also contains cold pressed grapeseed oil that is an antioxidant rich in minerals and vitamins, cold pressed camellia oil that is known for soothing and nourish the skin, and calcium ketogluconat that is supposed to soften the skin and make it firmer. I think The aphrodisiac is a shade almost anyone can wear, it’s soft, easy to wear, doesn’t lean too much against either warm or cool and has got a glowy finish that isn’t matte or too shimmery. The powder is soft, well pigmented and applies nice and evenly on the skin and give them a healthy and radiant glow. The brush isn’t that bad either, the bristles are soft and smooth against the skin and it has quite a bit of bounce to it – even though I prefer using a separate blush brush, this works unexpectedly well.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

8 comments to bareMinerals The aphrodisiac Ready blush

 • Hej! Jag ska gifta mig snart och undrar om du kan tipsa om nå bra produkter? Vad ska man ska grunda med så att sminket håller sig fint hela dagen?

  Sen funderade jag över en sak till. Alla produkter du visar och recenserar, är det saker du får eller köper du några saker själv? Känns ju som varje tjejs dröm att få alla dessa produkter att leka med!!:) får du nå betalt för de du recenserar eller är produkterna “betalningen”?

  Tack för en grym blogg och inspirationskälla!!

  • purity

   Hej! Jag skulle satsa på en long wearing-foundation om du gillar foundations i flytande form, dom håller sig på plats under lång tid utan att bli blanka eller glida omkring. En av mina personliga favoriter är MAC PRO longwear foundation. En ansiktsprimer kan vara bra att grunda med också för att få så bra grundförutsättningar som möjligt för att det ska hålla, och glöm inte att fixera din bas med ett puder. Kan vara bra att ha med sig en dosa transparent puder eller s.k. blotting papers för att bättra på/ta bort blänk med under dagen och kvällen.

   I början när jag startade bloggen fick jag inga produktprover alls, då var allt jag visade upp sådant som jag köpte själv. Nu för tiden är de flesta produkter jag visar upp sådant jag har fått hem som arbetsprover, vilket är trevligt då jag kan visa upp en stor bredd av olika märken och olika produkter som jag kanske inte hade testat annars. Proverna är däremot just produktprover – jag tar varken betalt för att skriva om dom eller ser produkterna som betalning för recensioner, utan jag tar emot produkter förutsättningslöst och utlovar aldrig recensioner eller omskrivningar. Läs gärna mer hur jag ställer mig till produktprover och annonser under fliken “policy” här ovan!

 • Synd att den är så dyr! 🙁

  • purity

   Ja, bm är tyvärr väldigt saftiga i priset här i Sverige. De finns dock att klicka hem billigare från t.ex. engelska webshopar, billigast är det att shoppa i typ USA.

 • Wow den färgen var otroligt vacker. Är sugen på att prova några av deras pressade produkter 🙂 Lite sugen på en Mineral Veil..även fast jag har den i “pulver”.

 • Anna

  Hej! Jag har ju spanat in dessa på kicks och fastnade speciellt för en av färgerna, (det var dock inte denna) men eftersom de inte hade fått in rougen än så visste de inte vad färgen hette. Det var en av två väldigt lika rosa nyanser, bara att den ena var en smula varmare i färgen (det var den jag tyckte bäst om). Jag är jättesugen på att klicka hem den så jag tänkte fråga om du vet vad de andra fem färgerna heter som kommer att släppas här i sverige? Tack på förhand

  • purity

   De färgerna som släpps här i Sverige heter The one, The faux pas, The whisper, The close call, The secret’s out och The aphrodisiac.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>