Rose elegance

Jag var ute efter en softad, men ändå sotig look, och valde paletten Rose elegance från Deborah som består av tre skira bakade mineralskuggor i lila och brunt. För att behålla det diffusa använde jag en lila eyeliner istället för svart. En sommarsotning!

Ansikte / Face

 • MAC PRO longwear concealer – NW20
 • Pürminerals 4-in-1 mineral foundation – blush medium
 • bareMinerals ready blush – the aphrodisiac

Ögon / Eyes

 • UDPP
 • Deborah trio hi-tech eyeshadow – pink
 • Deborah trio hi-tech eyeshadow – taupe
 • Deborah trio hi-tech eyeshadow – purple
 • MAC eyeshadow – concrete (for brows)
 • MAC technakohl liner – fancy moves
 • Tarte emphasEYES – plum
 • MAC extended play lash mascara – endlessly black
 • H&M eyebrow fix

Läppar / Lips

 • L’oréal glam shine miss candy lipgloss – candy pink


12-07-06


12-07-06(1)


12-07-06(2)


12-07-06(4)


12-07-06(5)


12-07-06(6)Skuggornas placering: den taupefärgade skuggan från Rose elegance på det rörliga locket, den lila skuggan från Rose elegance i globlinjen, den lila skuggan från Rose elegance ovanpå Fancy moves längs nedre fransraden. Den rosa skuggan från Rose elegance som highlighter på brynbenet och i den inre ögonvrån.


12-07-06(3)In English: I was going for a soft, but smoky eye, and chose the palette Rose elegance from Deborah that consists of three sheer baked mineral eyeshadows in purple and taupe. To keep the diffuse look, I used a purple eyeliner instead of black. A summer smoky eye!

Shadow placement: Taupe from Rose elegance on the lid, Purple from Rose elegance in the crease, Purple from Rose elegance on top of Fancy moves along the lower lash line. Pink from Rose elegance as highlighter on the brow bone and in the inner corner of the eye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

8 comments to Rose elegance

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>