Pürminerals Hot rocks

Hot rocks från mineralmärket Pürminerals är ett pressat mineralpuder i form av små “stenar”. Pudret är laxrosa med massor av lyster och kan användas i ansiktet, på ögonlocket, läppar och kinder och kommer förpackat i en fyrkantig pappask.


pürminerals hot rocks


pürminerals hot rocks1Stenarna är bara så fina i sin burk, ser nästan ut som små godisbitar! Jag har främst använt pudret som lysterprodukt på kinderna men även lite på ögonlocken. Pudret har ett finmalet lysterskimmer och är helt fritt från glitter, jag skulle likna texturen vid MACs glitterfria Mineralize skinfinish, och kan både arbetas upp på en borste ur burken eller krossas sten för sten om man vill ha en mer koncentrerad färg och lyster.


pürminerals hot rocks2


purminerals hot rocks swatch


12-06-25(5)
Hot rocks på kinderPå min hy får Hot rocks en svag färg som funkar som rouge när jag är vinterblek, men blir mer som en svagt färgad highlighter på sommaren när jag har fått lite färg. Finishen är väldigt fascinerande, den ser nästan blöt ut med sin transparenta lyster och ger ett väldigt fint glow till både kinder och ögonlock! Hot rocks kostar 295 kr för 12 gram, en lista över återförsäljare hittar ni här.

In English: Hot rocks from mineral brand Pürminerals is a pressed mineral powder in form of small “rocks”. The powder is a salmon pink with lots of glow and can be used on the face, on the eyelids, on the lips and cheeks and comes in a square cardboard box. I’ve mostly used this on my cheeks, the powder has got a finely milled glowy shimmer and is free from glitter, the texture is comparable to MACs glitter free mineralize skinfinish. It can both be worked up on a brush from the box or crushed rock by rock if you’re looking for more concentration of colour and glow. On my skin, Hot rocks gets a sheer wash of colour that works as a blush when I’m winter pale, but is more like a tinted highlighter during summer when my skin is tanned. The finish is fascinating, it almost has got a wet look to it with it’s transparent glow and gives a very pretty glow for both cheeks and eyelids!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to Pürminerals Hot rocks

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>