Swatches: China Glaze Summer neons

I förra veckan fick jag hem de 9 lack jag klickade hem ur sommarens neonkollektion från China Glaze, Summer neons. Jag valde att skippa de lila nyanserna och det ena av de blåa. Här kommer swatches och flaskbilder!


china glaze summer neons


ride the waves swatch
Ride the waves


I'm with the lifeguard swatch
I’m with the lifeguard


sun-kissed swatch
Sun-kissed


orange you hot? swatch
Orange you hot?


surfin' for boys swatch
Surfin’ for boys


flirty tankini swatch
Flirty tankini


pink plumeria swatch
Pink plumeria


love's a beach swatch
Love’s a beach


hang-ten toes swatch
Hang-ten toesTrots att alla lacken inte är neonlack så är jag riktigt förtjust i alla nio, men så här i efterhand så hade jag nog kunnat skippa antingen Pink plumeria eller Flirty tankini som är rätt lika varandra och borde nog ha satsat på ett av de lila lacken istället. Det som gör de här lacken lite intressanta är att de flesta innehåller finmalet skimmer, många andra neonlack är helt skimmerfria. Mina favoriter är Ride the waves, Love’s a beach, Surfin’ for boys, Sun-kissed och I’m with the lifeguard! Vad tycker ni om neonlack, gorgeous eller gräsligt? Har ni hunnit spana in dessa ännu?

In English: Last week, I got the 9 polishes I ordered from the China Glaze summer collection Summer neons. Although all polishes aren’t neons I really like all nine of them, but I do realize that I should have skipped either Pink plumeria or Flirty tankini since they are quite similar and should have gone for one of the purples instead. What makes these polishes interesting are that most of them contain micro shimmer, while many other neons are shimmer-free. My favourites are Ride the waves, Love’s a beach, Surfin’ for boys, Sun-kissed and I’m with the lifeguard!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

18 comments to Swatches: China Glaze Summer neons

 • Jag tycker att de är gräsliga. Har aldrig färgglada naglar så neon för mig är ännu värre.

 • Surfin’ for boys såg himla fin ut! Det verkar gorgeous med neonlack, men jag äger inget själv. Har blivit himla sugen det senaste dock! Var köpte du dem?

 • Irma

  Jag har också Surfin’ for boys och jag älskar det! Letade efter nåt åt blodapelsin-hållet och det funkade perfekt. Men vart köpte du dom?

 • Agneta

  Jag var inte förtjust i neon innan men beställde 3 för att testa. Det sluta med en beställning till:)

 • Jag älskar neonfärger, speciellt nu på sommaren!

 • Surfin’ for boys var riktigt läcker! Är inte så mycket för neonlack på mig själv men tycker att de är riktigt snyggt på andra.

  Btw. Har du någon erfarenhet av överlack från OPI eller Essie?

 • Emelie

  Hej Sanna!

  Jag har lite bekymmer med min bas… Min hy är nog rätt lik din, blandhy (fast åt det fetare hållet) och så har jag rätt stora pormaskar på näsa/kinder. Jag har testat lite olika, innan led jag av mycket akne och då kakade jag på utav bara fan, men nu när min hy är rätt fin i sig själv vill jag bara ha ett tunt lager foundation och lite puder för att matta ner, för att det ska se så naturligt som möjligt. Mineralfoundations (t.ex. glominerals och Lily Lolo OCH Youngblood) ser bara kakiga ut och har snarare förstorat mina porer än något annat. Har provat Make up Forever HD foundation men även denna ser kakig ut och vill liksom inte bli ett med min hud utan bara ett lager ovanpå (och det syns) hur lite/mycket jag än använder. Använder Macs Natural Skinfinish Light puder och först gillade jag det men nu börjar jag uppleva att även detta framhäver mina pormaskar :/ Vet inte vad jag ska ta mig till! Har du några tips?

  • purity

   Jag skulle satsa på en flytande foundation om jag vore du, det “fyller i” förstorade porer och får dom att synas mindre. Jag skulle rekommendera MAC pro longwear foundation, och stöppla på den med en duofiberborste. Håller sig blänkfri lääänge (med puder över, då) och täcker bra utan att bli kakig eftersom du inte behöver så mycket för att få den att täcka.

 • Supersomrigt och uppiggande! Har kikat lite efter dem men misslyckats, får ta en tur till Åhlens city, där blir det ju alltid så dyrt bara, hehe ; )

 • Rebecka

  Iiih vad fina! Säg till om du vill sälja pink plumeria 😉

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>