OPI Deutsche you want me baby

Jag har sugit lite på den här NOTDn ett tag eftersom jag ville passa på att visa sommarens lack just under sommaren. Deutsche you want me baby från OPI är alltså det lack jag valde att få manikyr med på pressvisningen för höstkollektionen Germany i juni.

Deutsche you want me baby är ett färgmättat rödorange lack med frostfinish som nästan ser ut att glöda inifrån. Jag föll som en fura för det här lacket så fort jag såg det, det är så sjukt fint och jag har faktiskt ingen dupe i min samling sedan tidigare. Jag kan tyvärr inte uttrycka mig speciellt mycket om lackegenskaperna eftersom jag inte lackade naglarna själv, men två lager räckte för full täckning. Jag har OPI Start to finish som baslack och topplack.


deutsche you want me baby


deutsche you want me baby1


deutsche you want me baby2


deutsche you want me baby3In English: Deutsche you want me baby is a saturated reddish orange frost polish and will be released with the OPI fall collection Germany. I fell in love with this polish as soon as I laid eyes on it, it’s absolutely stunning and I don’t have any dupes in my collection. I’m wearing two coats in the pictures.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>