IsaDora Earth magnet

Här är ett av IsaDoras Magnetic nails-lack – brunsvarta Earth magnet, med mönster skapat av den medföljande magneten som heter Wave. Som ni ser är mönstret inte jätteenkelt att få centrerat, och det gäller att antingen låta lacket torka ordentligt innan man applicerar överlack, alternativt vara försiktig och inte låta penseln nudda mönstret när du applicerar snabbtorkande lack i ett så tjockt lager som möjligt. Jag lackade först ett lager som grund och sedan ytterligare ett som jag gjorde magneteffekten i. Naglarna får lite 3D-effekt i mönstret eftersom skimret reflekteras olika beroende på vilket håll man tittar på lacket, vilket är lite ballt! Jag använde Essie grow stronger som underlack och Essie good to go som överlack (men borde nog ha valt Seche vite egentligen).


earth magnet


earth magnet1


earth magnet2


earth magnet3In English: Here is one of the IsaDora Magnetic nails polishes – brownish black Earth magnet, with the pattern created with the accompanying magnet named Wave. As you can see, the pattern isn’t that easy to get centered, and you need to be really careful when applying fast drying top coat so you don’t mess upp the pattern – alternatively, let the nails dry completely and then top with a regular top coat. I did one coat as base and then one “pattern coat” on each nail.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

11 comments to IsaDora Earth magnet

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>