Someone slit my throat =O (varning för äckliga bilder)

Jag beställde ju hem lite flytande latex, fetsmink och teaterblod för ett tag sedan, och igår gjorde jag mitt första seriösa försök på en sår-sminkning. Jag förberedde en “protes” innan för att spara lite tid eftersom det tar en stund för latexen att torka, jag gjorde den på en bit hårdplast med hjälp av flytande latex och bomull för att bygga volym i “såret”. Sedan fäste jag protesen på min hals med flytande latex, målade den med foundation, puder och fetsmink och avslutade med galet mycket teaterblod. Jag är ganska nöjd, var lite svårt att få protesens kanter att smälta in i huden, men nästa gång blir det nog ännu bättre!

Ansikte och hals / Face and neck

 • MAC prep + prime skin
 • Shisedo natural finish cream concealer – 2 Light medium
 • Shiseido dual balancing foundation SPF15 – O40 Natural fair ochre
 • MAC prep + prime transparent finishing powder
 • Kryolan supracolor grease makeup – 071 (black)
 • Kryolan supracolor grease makeup – 072 (nude)
 • Kryolan supracolor grease makeup – 079 (red)
 • Kryolan supracolor grease makeup – 082 (burgundy)
 • Mehron liquid latex
 • Mehron coagulated blood gel
 • Mehron stage blood
 • Cotton

Ögon / Eyes

 • UDPP
 • MAC eyeshadow – concrete (for brows)
 • MAC eyeshadow – mulled cider
 • MAC eyeshadow – embark
 • MAC eyeshadow – goldenrod
 • MAC eyeshadow – vibrant grape
 • MAC haute & naughty lash mascara

Läppar / Lips

 • MAC lipstick – hue
 • MAC lipstick – dark deed

In English: I ordered some liquid latex, grease makeup and stage blood a while ago, and yesterday, I did my first serious attempt at a wound makeup. I prepared a “prostethic” before to save some time since it takes a while for the latex to dry, I made it on a piece of hard pastic with some liquid latex and cotton to build volume in the wound. I then attatched the prostethic on my neck with liquid latex, painted it with foundation, powder, grease makeup and finished it off with a crazy ammount of fake blood. I’m pretty happy about the results, it was a bit difficult to blend the edges of the prostethic into my skin, but I think it will turn out even better next time!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>