China Glaze Ingrid

Häromdagen hade jag en liten mini-omröstning på Puritys facebooksida om vilket lack jag skulle lacka naglarna med näst. Åsikterna var dock delade (smaken är som baken!), så det gjorde mig inte direkt klokare, så jag högg ett av de fyra jag valde mellan på måfå – Ingrid från China Glazes höstkollektion Vintage Vixen.

Ingrid är ett medelmörkt taupefärgat (gråbrunt) lack som vid en första anblick ser ganska ordinärt ut. Vid en närmare titt, däremot, ser man att det är fullspäckat med små, små diskreta guldskimmerpartiklar vilket ger det lite extra liv och får det att skilja sig ur mängden av taupefärgade krämlack. Jättefint, jag älskar lerfärgade lack hur oglammigt det än må låta! Jag äger fyra hittills och fler lär det nog bli =)

Ingrid var väldigt tacksamt att lacka med, precis som resten av Vintage Vixen-lacken jag har testat hittills. Det flöt ut fint över nageln och var täckande i två lager. Jag använde Orly ridgefiller som underlack och Orly sec n’ dry som överlack.

In English: I had a mini-poll on Purity’s facebook page the other day about which polish I should use on my nails next. The oppinions were different, though, so I grabbed one of the four I was choosing from randomly – Ingrid from China Glaze Vintage Vixen collection for fall.

Ingrid is a mid tone taupe polish which at a first glance looks pretty ordinary. If you have a closer look, however, you can see that it’s chock full of teeny tiny descrete gold shimmer particles which makes it come to life and separate itself from the mass of taupe cremes. Really pretty, I love muddy polishes how unglamourous it might sound! I own four at the moment and I will probably add more to my collection in the future =)

Ingrid was a real treat to work with, just as with the rest of the Vintage Vixen polishes that I have tried on previously. It spread nicely onto the nail and was opaque in two coats. I used Orly ridgefiller as a base coat and Orly sec n’ dry as a top coat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>