Treasure island

Ni var ett par som efterfrågade en sminkning med IsaDoras ögonskuggstrio Treasure island, så här kommer det! Jag vill dock tillägga att för att få det här trycket i färgerna så har jag kompletterat med en matt lila skugga från MAC, och grundat med en turkos penna under den turkosa skuggan. Skuggorna i trion är väldigt dåligt pigmenterade, den bästa av de tre är den guldiga, och de kräver en klistrig bas för att fästa. Jag hade nog hellre använt andra skuggor i liknande färger, eftersom dessa är så pass besvärliga att jobba med…

Ansikte / Face

 • MAC select cover up concealer – NW20
 • Oriflame ecobeauty foundation – porcelain
 • Lumene sun radiance skin tone perfector – 10 honey glow
 • MAC prep + prime transparent finishing powder
 • The body shop honey bronze bronzing powder – 02 fair matte
 • Lily Lolo mineral blusher – clementine

Ögon / Eyes

 • UDPP
 • MAC shadestick – heirloom
 • IsaDora treasure island eye shadow trio – gold
 • IsaDora treasure island eye shadow trio – turquoise
 • IsaDora treasure island eye shadow trio – purple
 • MAC eyeshadow – indian ink
 • MAC eyeshadow – grand entrance
 • MAC eyeshadow – concrete (for brows)
 • MAC fluidline – blacktrack
 • Yves Rocher waterproof eye pencil – turkos
 • The body shop big & curvy mascara – black
 • H&M eyebrow fix

Läppar / Lips

 • IsaDora perfect moisture lipstick – coral glow
 • IsaDora moisturizing lip gloss – coral glow


12-05-17


12-05-17(1)


12-05-17(2)


12-05-17(4)


12-05-17(5)


12-05-17(6)Skuggornas placering: Heirloom som bas över hela det rörliga locket, guldskuggan ur treasure island över hela det rörliga locket, den lila skuggan ur treasure island i globlinjen. Indian ink i det yttre v:et och i globlinjen. Den turkosa skuggan ur treasure island över pennan turkos längs den nedre fransraden. Grand entrance som highlighter på brynbenet och i den inre ögonvrån.


12-05-17(3)In English: Some of you requested an eye makeup with the IsaDora eyeshadow palette Treasure island, so here it is! The colours are very sheer though, to get a makeup this vibrant I applied it over a sticky base, added a matte purple eyeshadow from MAC and applied the turquoise shadow over an eye pencil.

Shadow placement: Heirloom as a base on the lid, the gold eyeshadow from treasure island on the lid, the purple eyeshadow from treasure island in the crease. Indian ink in the outer v and in the crease. The turquoise eyeshadow from treasure island over the pencil turkos along the lower lash line. Grand entrance as highlighter on the brow bone and in the inner corner of the eye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

23 comments to Treasure island

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>