IsaDora Paradise green

Som jag avskyr att det alltid är de finaste färgerna som aldrig går att fånga upp ordentligt med kameran eftersom nyansen inte går att omvandla till digital form… Lacket Paradise green från IsaDoras sommarkollektion Papagayo är ett sådant.

Paradise green är ett enormt färgmättat, medelmörkt grönt krämlack som drar lite mot blått. Lacket är väldigt likt 249 från Depend som släpptes med deras sommarkollektion 2011, men Paradise green är lite kallare i nyansen. Har man det ena skulle jag säga att man inte behöver det andra, men de är inte exakta dupes. Oerhört vacker färg, mina bilder gör det verkligen inte rättvisa, det är mycket intensivare, färgstarkare och färgmättat i verkligheten. Formulan var en dröm, flöt ut fint över nageln och täckte i två tunna lager. Jag använde Essie grow stronger som underlack och Essie good to go som överlack.


paradise green


paradise green1


paradise green2


paradise green3In English: I really hate it that the prettiest shades are also the shades that are impossible to catch on camera. Paradise green is a saturated mid-dark green creme polish that leans somewhat against blue. The polish is very similar to Depend 249 that was released with their summer collection 2011, but Paradise green is a bit cooler. If you own one, I’d say you don’t need the other, but they’re not exact dupes. Gorgeous colour, my pictures don’t do it justice, it’s way more intense, colourful and saturated in real life. The formula was great, I needed two thin coats for full coverage.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

12 comments to IsaDora Paradise green

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>