OPI Gouda Gouda two shoes

Idag tänkte jag visa er ett av de mer naturliga lacken ur OPI’s vårkollektion Holland, nämligen brunrosa Gouda gouda two shoes. Lacket är något mellanting mellan brunt och gammelrosa och i flaskan ser man tydligt mikroskimmer i guld och orange som även kommer fram på nageln i direkt solljus, men som i övrigt i princip inte syns alls. Därför är bilderna den här gången tagna i direkt solljus, för att visa lacket i sin fulla prakt!

En väldigt trevlig, lättburen och diskret nyans som blir himla fin på naglarna trots att den ser rätt tråkig ut i flaskan, och skimret gör att det känns modernt istället för trist 80-talsfärg. Formulan var suverän, två tunna lager räckte för bra täckning och lacket flöt ut fint över nageln. Jag använde Essie grow stronger som underlack och Essie good to go som överlack.


gouda gouda two shoes


gouda gouda two shoes1


gouda gouda two shoes2


gouda gouda two shoes3


gouda gouda two shoes4In English: Here’s one of the more neutral shades from the OPI spring collection Holland: neutral pink Gouda gouda two shoes. It’s somewhere between brown and pink and you can see a lot of micro shimmer in gold and orange in the bottle that’s also visible on the nail in direct sunlight, but otherwise quite invisible. A very nice, easy to wear and discrete shade that’s very pretty on the nail although it looks quite boring in the bottle, and the micro shimmer adds a modern touch to it to prevent it from being a boring 80’s polish shade. The formula was great, I did two thin coats for full coverage.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to OPI Gouda Gouda two shoes

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>