China Glaze Summer neons collection

I vanlig tradition släpper China Glaze en neonkollektion till sommaren, den här gången en något större bestående av 12 lack, där ungefär hälften är rena neoner och resten är mer eller mindre knalliga. Färgskalan går från blått till grönt, till lila, flera nyanser av rosa, till orange och gult.

China Glaze Summer neons
Release date: June 2012 (US)

CG_DPL_10-8090_SUMMERNEONS_PHOTO_12pc_FRONT copyNail lacquer ($7.00 / 99 SEK)

 • Pink Plumeria Light pink with gold shimmer
 • Under the Boardwalk Fluorescent raspberry
 • Splish Splash Bright sky blue shimmer
 • Love’s A Beach Sizzling hot pink
 • Hang-Ten Toes Bubblegum neon with iridescent purple shimmer
 • Beach Cruise-r Glimmering fuchsia grape
 • Orange You Hot? Bright orange with attention-grabbing gold glimmer
 • Surfin’ For Boys Glistening bright coral
 • Flirty Tankini Shimmery strawberry smoothie pink
 • Ride the Waves Dark ocean blue
 • I’m With the Lifeguard Glimmering lime green
 • Sun-Kissed Hot highlighter yellowPink plumeria, Flirty tankini, Surfin’ for boys, Orange you hot?
Love’s a beach, Hang-ten toes, Beach cruise-r, Under the boardwalk
Ride the waves, Splish splash, I’m with the lifeguard, Sun-kissedChina Glaze är grymma på neoner, men i den här kollektionen är jag allra mest sugen på de lack som är minst neoniga: djupblå Ride the waves, lila Under the boardwalk, ljusrosa Pink plumeria, koralliga Flirty tankini, orange Surfin’ for boys, knallorange Orange you hot? med guldskimmer (<3!) och blå skimmerlacket Splish splash. Kollektionen kommer ut i USA i juni, så den borde landa här i Sverige i juni eller juli – ju förr desto bättre, säger jag! Är det något av lacken ni blir sugna på?

In English: This summer, China Glaze launches their annual neon collection, but this time it’s bigger than ever. Neons are mixed with deeper and softer hues for a nice mix. China Glaze does make great neons, but I’m most curious about the non-neons in this launch: deep blue Ride the waves, purple Under the boardwalk, light pink Pink plumeria, coral Flirty tankini, orange Surfin’ for boys, bright orange Orange you hot with gold sparkles (<3!) and blue shimmer Splish splash. Do you crave any of these polishes?


Please remember to link back to this post if you wish to share this information or pictures on your website/blog!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

18 comments to China Glaze Summer neons collection

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>