OPI My pointe exactly

Med 2012 års brudkollektion, New York City ballet, lanserade OPI något så udda som ett grått sheer/jellylack som heter My pointe exactly.

Min första spontana tanke var att det inte på något sätt kunde se annat än skitigt ut på naglarna, men när jag väl hade lackat på det så ändrade jag uppfattning. Det är sofistikerat, mjukt men samtidigt lite edgy och annorlunda. Täckningsgraden går att variera beroende på hur många lager man lackar, men det här är ett lack som inte är menat att få full täckning. Jag lackade fyra lager för att få lite oompfh i färgen, men som ni ser så har jag fortfarande en synlig nagelkant. Inget slår dessutom glansen och den glaslika ytan hos ett sheer-lack! Formulan var underbar att jobba med, flöt ut fint över nageln och skapade inga som helst problem. Jag använde Essie nourish me som underlack och Essie good to go som överlack.


my pointe exactly


my pointe exactly1


my pointe exactly2


my pointe exactly3In English: With the 2012 bridal collection, New York city ballet, OPI launched a grey sheer/jelly called My pointe exactly. My first spontaneous thought was that this isn’t going to look anything but dirty on the nails, but once I had it on, I changed my mind. It’s sophisticated, soft but still a bit edgy and different. The coverage can be varied depending on what result you’re after, but bear in mind that this is a sheer and is not meant to have full coverage. I did four coats for a bit more colour oompfh, but you can still se my nail line.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

13 comments to OPI My pointe exactly

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>