Isa Dora Aloha

Knallrosa Aloha från IsaDoras vårkollektion med lack, Trend Nails, våren och sommaren 2012 kan pigga upp vilken grå dag som helst. Det är ett mättat varmtonad mediummörkt rosa cremelack som påminner mig mycket om läppstiftet Viva Glam Nicki från MAC.

Färgen är inte helt lätt att fånga på bild, men mina stämmer nästan överens med verkligheten. Den här nyansen är väldigt smickrande mot mina händer och är stark och knallig men samtidigt lite nedtonad utan att vara varken neonig eller pastellig, utan någonting där emellan. Gillar massor, och även fast jag har gott om rosa lack i min samling hittade jag ingen exakt dupe. Tre tunna lager krävdes för full täckning, det blev lite strimmigt men det täcktes bra av nästa lager, i övrigt var formulan suverän. Jag använde Essie nourish me som underlack och Essie good to go som överlack.


aloha


aloha1


aloha2


aloha3In English: Bright pink Aloha from the IsaDora Trend nails collection for 2012 is a warm toned bright medium pink creme that reminds me a lot of the lipstick Viva Glam Nicki from MAC. The colour is not that easy to catch in pictures, but mine are quite close to what it looks like IRL. It’s very flattering against my skin tone and is bright but at the same time toned down without being either a neon or a pastel. Love it a lot, and even though I own quite a lot of pinks, I couldn’t find a dead on dupe. Three thin coats were enough for full coverage, it was a bit streaky but that was covered by the next coat, otherwise the formula was excellent.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

10 comments to Isa Dora Aloha

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>