OPI Did it on ’em

Den här giftiga skönheten släpptes med OPIs Nicki Minaj-kollektion och var mitt manikyrval för påskhelgen. Did it on ’em är ett starkt gulgrönt cremelack som påminner om Who the Shrek are you? från samma märke i flaskan, men väl på nageln så ser man att de inte är dupes – WTSAY? är mörkare och har betydligt mer grönt i sig än Did it on ’em, som är lite mildare om än fortfarande ganska giftigt i färgen.

Såna här nyanser antingen älskar man eller hatar man, min farmor och syster tyckte det var otroligt fult medan jag gillar det sjukt mycket – fulsnyggt sådär! Jag behövde tre lager för full täckning, formulan var lite i tjockaste laget men jag hade inga större svårigheter att lacka med det. Jag använde Essie nourish me som underlack och Essie good to go som överlack.


did it on 'em


did it on 'em1


did it on 'em2


did it on 'em3In English: This poisonous beauty was released with the OPI Nicki Minaj collection and was my manicure for easter. Did it on ’em is a bright yellow green creme that assembles Who the Shrek are you? from the same brand a lot in the bottle, but once on the nail they are not dupes – WTSAY? is darker and has got a lot more green in it than Did it on ’em which is a bit more toned down but still quite poisonous. This is a shade that you either love or hate, my grandmother and sister thought it was hideous while I love it – it’s ugly pretty! I did three coats for full coverage, the formula was a bit thick but provided no difficulties to paint with.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to OPI Did it on ’em

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>