China Glaze Riveting

Det var väldigt svårt att välja vilket av Hunger Games-lacken jag skulle börja lacka med, för alla är så fina, men till slut föll valet på lacket som representerar District 3 (Technology) – orange glassflecklacket Riveting.

Riveting är ett varmt, starkt orange lack med mängder av glass flecks i guld vilket får det att se ut som små eldflugor på naglarna. Jag älskar orange lack och jag älskar China Glazes glass flecks, så att jag är helt kär i Riveting kommer väl inte som någon större överraskning. Speciellt vackert är det i direkt solljus, då det riktigt glöder som kol. Två lager räckte för full täckning, och formulan var lagom tjock och flöt ut fint över nageln. Jag använde Essie nourish me som underlack och Essie good to go som överlack.


riveting


riveting1


riveting2


riveting3In English: I had a hard time picking what Hunger Games polish I was going to put on my nails first, because they’re all gorgeous, but at last I chose the polish that represents District 3 (Technology) – orange glass fleck Riveting. Riveting is a warm, bright orange with lots of golden glass flecks which makes it look like teeny tiny fireflies on the nails. I love orange polish and I love China Glaze’s glass flecks, so I guess there’s no surprise that I love Riveting. It’s especially gorgeous in direct sunlight, where it glows like a fire. I needed two coats for full coverage, and the formula was excellent.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

12 comments to China Glaze Riveting

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>