Månadens produkt – Mars 2012

mp mars12Mars månad har handlat om tidiga, trötta mornar för min del, och det har framförallt varit en produkt som har utmärkt sig till vardags för mig – en snabb, effektiv och trogen följeslagare i form av Mineralize concealer från MAC, som jag har skrivit mer om här. Döljer mörka ringar under ögonen på ett kick, suddar bort röda partier runt näsvingarna och täcker små blemmor, samtidigt som den smälter in i huden och blir i princip osynlig. Månadens produkt Mars 2012!


månadens produkt mars12


Har ni någon speciell favoritprodukt den här månaden? Är det en ny produkt eller en återfunnen eller återkommande favorit?


In English: March has consisted of early mornings and tired eyes, so my best beauty buddy this month has been MAC Mineralize concealer that magically covers dark circles under the eyes, erases red parts around the nose and even covers blemishes – while at the same time blending seamlessly into the skin. Have you found a favourite product this month?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

15 comments to Månadens produkt – Mars 2012

 • Den produkt jag har använt mest den senaste månaden är Becca Eye Tint i Paracus, som jag fick i februari månads glossybox. Den går snabbt att applicera och sen dustar jag bara en brun skugga över. Det sitter hela dagen och blir perfekt till vardags!

 • Det måste vara min hightech lighter platina…nu när jag äntligen lärt mig dosera rätt;-)

 • Hur skulle du säga att denna concealer är i jämförelse med Mac’s moisture cover?

 • Mina nya favoriter är helt klart puder och foundation i Ever Matte serien från Clarins. Underbara är dom och till sommaren är dom nog perfekta!!!

 • Även om jag har bara testat den en gång så har jag blivit förälskad i Garnier Caffeine Anti Dark Circles 2 in 1 Tintd Eye Roll (O_o men det var väl lite väl långt namn för en produkt…) eftersom min värsta hudproblem och noja jag har är mina mörka ringar under ögonen. 😀
  Jag pallar knappt att gå utanför huset undan något någonlunda täckande för de förbaskade mörka ringarna så nu slipper jag oroa mig för det om jag har en hudvård morgon rutin som innerhåller ngt som täcker dem och inte behöver oroa mig för själva sminket. 😛
  -.-;; Det känns som jag nästan “äter upp” concealerna. xD haha

 • Oh, jag har letat länge efter en ny concealer och jag tror att jag hitta en. Den verkar vara för bra för att vara sann!:)

 • Anna

  Hur jämför du denna med pro-longwere?
  Jag har rätt mörkar ringar och är torr och med den så ser det kakigt ut framåt eftermiddagen och håller inte… 🙁
  Kanske skulle testa denna istället?

  • purity

   Den här är betydligt krämigare och inte lika torr som pro longwear. Sjunker in jättefint i huden utan att bli kakig men sitter ändå på plats hela dagen!

 • Min absoluta favorit för tillfället är Dr hauschkas med Intensiv ice plant cream. Smörjer in mina områden med psoriasis och det syns inte ett dugg att jag har rejäla hudproblem. Jag är chockad över hur bra den är!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>