OPI Just spotted the lizard

Först ut att testas av OPIs The Amazing Spider-man-lack är duokroma guldgröna Just spotted the lizard. Lacket har en metallisk frostfinish och skiftar från varmt guld till kallt gult till grönt till nästan turkost.

Ni som äger Chanels Péridot känner nog igen färgen, för den är så nära identisk man i princip kan komma. Ni som inte äger Péridot men är sugna – grattis, här har ni en billigare dupe! Det här lacket är helt klart min favorit och säkert många andras ur den här kollektionen, det är riktigt läckert och att penseldragen syns rätt bra i lacket gör mig inget som helst för det är så jäkla fint. Formulan var lagom tjock, lättarbetad och flöt ut fint över nageln, jag behövde tre tunna lager för full täckning men hade jag lackat flödigare hade det nog räckt med två. Jag använde Essie nourish me som underlack och Essie good to go som överlack.


just spotted the lizard


just spotted the lizard1


just spotted the lizard2


just spotted the lizard3In English: First out to try from the OPI Amazing Spider-man polishes is the duochrome golden green Just spotted the lizard. The polish has got a metallic frost finish and shifts from warm gold to cool gold, to green to almost turquoise. Those of you who own Chanel Péridot probably recognize the colour, because the shade is almost as identical as you can get. This is definitely my favourite from this collection, is so so pretty and the fact that the brush strokes show up pretty well doesn’t bother me because of it’s prettiness. I did three coats and the formual was excellent.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

36 comments to OPI Just spotted the lizard

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>