Make Up Store Maria Montazami & Maria Montazami pink lipstick + Maria Montazami lip liner

Nudeläppstift är inte helt enkelt att få att fungera för de flesta, eftersom hur bra nyansen passar beror både på hur pigmenterade de egna läpparna är, hur ljus eller mörk hy man har och vilken underton ens hy har. Jag är väldigt kräsen med just nudenyanser då mina läppar är väldigt pigmenterade, och min hy har kalla undertoner, så det var med skräckblandad förtjusning jag tog mig an Maria Montazamis två nudeläppstift och nudefärgade läppenna.


maria montazami lipsticks
Maria Montazami & Maria Montazami pink lipstickLäppstiften heter Maria Montazami och Maria Montazami pink. Båda är nudefärgade, men har olika undertoner – Maria Montazami drar mot det varma hållet, medan Maria Montazami pink drar åt det kalla hållet. Båda stiften är relativt mörka för att vara nudestift, så risken för idominläppar är liten om man inte är väldigt mörk i hyn. Läppennan Maria Montazami är neutralt nude och drar varken mot det varma eller det kalla hållet, och är tänkt att fungera ihop med båda läppstiften. Stiften kommer i en lite tyngre svart hylsa med Maria Montazamis signatur på den inre hylsan. Pennan är svart med Maria Montazamis signatur i guld på sidan.


maria montazami lipsticks1
Maria Montazami pink & Maria Montazami lipstick


maria montazami lip pencil
Maria Montazami lip pencilTill att börja med gillar jag verkligen konsistensen och formulan på båda stiften. Mjuka, sköna, torkar inte ut och är i princip heltäckande utan att bli kakiga. Färgen går att bygga upp från skir till heltäckande i lager, och blir inte flammig på mina pigmenterade läppar.


maria montazami


Maria Montazami pinkNudefärgade Maria Montazami är desvärre lite för gul för mig, eventuellt kan den fungera när jag har fått lite mer färg i ansiktet men på vinterblek kalltonad hy är det inte speciellt smickrande. Desto mer gillar jag däremot Maria Montazami pink, med kalla undertoner. Det är långt ifrån rosa, utan är snarare ett nudestift med rosa undertoner som fungerar hur bra som helst ihop med min hudton. Gillar skarpt!


maria montazami penLäppennan Maria Montazami glider på fint på läpparna, känns mjuk, skön, lätt och inte uttorkande, men får lite av en frostig finish på läpparna. Färgen är däremot jämn och fin och läppstift fäster finfint ovanpå, så den här läppennan är en utmärkt bas men inget jag skulle bära ensamt på läpparna.

Maria Montazamis läppstift och läppenna kostar 170 respektive 135 kr/st och finns ute i butik från och med mitten av mars.

In English: I’m a bit picky with nude lipsticks since I have some difficulties finding a shade that both matches my skintone and that doesn’t look stupid and blotchy on my pigmented lips, so it was with frightened delight I took on Maria Montazami’s lipstick collection that she has created for Make Up Store. There are two lipsticks, warm nude Maria Montazami, pinkish nude Maria Montazami pink, and one neutral nude lip pencil, Maria Montazami. The lipsticks perform great, they are soft, applies evenly and doesn’t look cakey. Maria Montazami is a bit too yellow for me, but Maria Montazami pink is a new nude love of mine! The lip pencil is soft and nice on the lips and applies evenly, but the finish is a bit frosty so I wouldn’t wear it alone. It’s a great base for layering lipsticks on top, though.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

20 comments to Make Up Store Maria Montazami & Maria Montazami pink lipstick + Maria Montazami lip liner

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>