Glossybox – februariboxen 2012

Har ni hunnit prova Glossybox än? Konceptet har funnits tidigare i England och landade här i Sverige i december 2011, och går ut på att man varje månad får hem en låda med fem produkter i fullsizestorlek eller provstorlek från olika märken i en lyxigt förpackad låda. När du registrerar dig så fyller du i din profil, och utifrån den informationen baseras innehållet i din box, som finns i ett par olika varianter varje månad.


glossybox feb1Februaris box landade precis i min brevlåda och det är den första jag har fått hem, innehållet ser lovande ut! Fyra fullsizeprodukter: Jelly Pong Pong lash extensions (värde 69 kr), Daniel Sandler Jumbo jet mascara (värde 189 kr), Becca eye tint (värde 310 kr) och NYX nail polish (värde 95 kr), och ett generöst prov: Dermalogica special cleansing gel. Alla märken utom Daniel Sandler är kända för mig sedan tidigare, men de enda jag testat innan är Special cleansing gel (favorit!) och NYX nail polish, så det ska bli spännande att testa – framförallt är jag nyfiken på krämskuggan från Becca! =)


glossybox febJag tycker det här är ett perfekt sätt att få prova på nya märken och produkter till en billig peng, värdet på innehållet är bra mycket mer än vad man betalar för boxen. En Glossybox kostar 139 kr/månad inklusive frakt, och en ny box kommer automatiskt varje månad om du inte säger upp prenumerationen som inte har någon bindningstid. Ni som har fått hem februariboxen, vad fanns i era? Är ni nöjda med innehållet?

In English: Glossybox is a concept recently launched in Sweden where you get a box with five fullsize and/or sample products from different brands for only 139 SEK a month. The contents is based on the information in your profile, and there are a few different variations available each month. I’m really happy with the contents of my first box (the February one), it contained five fullsize products: Jelly Pong Pong lash extensions, Daniel Sandler jumbo jet mascara, Becca eye tint and NYX nail polish, and a generous sample of Dermalogica special cleansing gel. I think this is a great way to try new products at a great price! Do you have Glossybox or any similar services where you live?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

35 comments to Glossybox – februariboxen 2012

 • Fick min glossybox igår =) och i min fanns: Dr Babor Derma Cellular Collagen Booster Cream, Becca Eye tint, Daniel Sandler Mascara, Murad Day moisture spr 15 och Jelly Pong Pong lösfrallor =)

  blev väl sådär nöjd, hade velat ha förra månadens box hellre, hade passat mig mer.

  • purity

   Ska bli spännande att se vad som finns i nästa månads box! Verkar ju vara lite lotteri vilken box man får tydligen, har läst om många som har fått produkter som inte alls är anpassade efter det dom angett i sin profil… Fast det kan ju också vara så att det finns ett antal förbestämda boxar och sen kan inte alla produkter passa allas önskemål.

 • Nä, jag är inte så nöjd. Bara liptintet från Becca var en vinnare. Fick en grön kajal från Eyeko (jag gillar ju neutrala makeuper så jag fattar inte vad den pennan gör i mitt paket), handkräm från Crabtree & Evelyn, Oil-control mattifying kräm från Murad och anti-stress kräm från Babor. Hade gärna bytt ut det mesta mot håroljan och Idun glosset som andra fick.

 • Erika

  Fick en mörkt blåsvart kajal från Eyeko, hårolja från L´oreal professionnel, ansiktskräm från Beauté pacifique, lip tint från Becca och rengörningen från Dermalogica. Är riktigt nöjd måste jag säga!

 • peachgirl

  Beccas eyetint & beach tints är suveräna! totalt vattenfasta och superlätta att dra på när man har ont om tid. Daniel Sandler har en finfin linje produkter, watercolour blush är paradprodukten men ögonpennorna är även de superbra! Jag har int signat upp mig på någon box då jag inte tycker om överraskningar! Om man fick välja och välja bort skulle jag kunna tänka mig att testa men som det är nu föredrar jag att välja och skaffa prover själv och sen köpa fullstorlek på sånt jag verkligen gillar.

  • purity

   Jag gillar att få paket där man inte riktigt vet innehållet =) 139 kr är dessutom snorbilligt med tanke på det totala värdet, så även om man bara är nöjd med en eller ett par produkter så har man ju inte betalat ett överpris direkt.

 • Johanna

  Jag fick samma som dig bortsett från nagellacket. Isället fick jag en body mist från stockholmsgruppen. Är rätt nöjd med boxen, men hade hellre fått lipgloss än lösfransar.
  Jag provade eye tinten idag och den är sjukt bra som primer och sen bara dusta över nån svagt färgad skimmrig skugga.

 • Beställde min GlossyBox i slutet av vecka 7 vilket tydligen var försent för att få februaris box, jätte avundsjuk när jag ser alla bloggare lägga ut bilder på produkterna de fick =(

 • Johanna

  Det här är andra boxen som jag har fått. Jag fick en mascara från Daniel Sandler (jag har hört att han ska ha många bra prdukter), lösögonfransar från Jelly pong pong, special cleasning gel från Dermalogica (en favorit), en eye liner från Eyeko och slutligen ett pyttelitet prov på en dagkräm av Murad.
  Jag är inte helt nöjd tyvärr, jag är glad för mascaran och produkten från Dermalogica, men jag tror helt enkelt inte att jag kommer använda de övriga produkterna. Dessutom hade jag SÅ gärna velat ha någon produkt från Becca, jag har velat testa deras smink länge.
  Så lägg gärna upp en recension på det du fick därifrån, så kanske jag köper något från Becca själv.

 • Jag har fått min första box och är supernöjd, särskilt med lipglosset från Idun Minerals. Jag fick också ett prov på kemisk peeling från Brazilian Peel (räcker till en behandling) och den ska bli riktigt kul att testa.

 • Jag har länge velat testa glossybox, men det är något som sätter stopp. Egentligen är det billigt för 5 produkter i ganska så generösa storlekar. Min ekonomi är inte det bästa just nu,men asch vad jag vill!:)

 • bella

  Jag fick Dermalogica Special Cleansing Gel, nån glow-kräm från Murad, ansiktskräm anti-stress från Nuxe, hårolja från L’oreal och mascaran från Daniel Sandler.

  Hade gärna bytt båda ansiktsgrejerna mot nåt skoj smink i neutrala nyanser istället, Idunglosset lät väldigt spännande!

  Förra paketet fick jag en petrolfärgad eyeliner från Eyeko som jag också undrar hur den kom med då jag valt att jag gillar neutral makeup… även om jag gillar färg ibland kommer just den färgen aldrig funka på mig tyvärr :/

  Men detta pakets värde är ju iaf ganska så mycket mer än 139:- och chansen finns ju att man hittar nåt man blir väldigt förjust i 🙂 så jag gillar konceptet!

 • Jag är lite missnöjd med minbox, mest på grund av att tre av fem produkter var hudvård, skulle varit kul med mer variation. Du kan se min box här:
  http://aidalovesmakeup.wordpress.com/2012/02/29/glossybox-februari-2012/

  • purity

   Ja det är ju lite trist om man är mer intresserad av smink än hudvård. Man borde kunna få ange vilken sorts produkter man är mest intresserad av!

 • Jag fick samma som dig, förutom nagellacket, jag fick en bodysplash som jag är nöjd över 🙂

 • Åh, så spännande! Det här konceptet med Glossybox låter ju väldigt intressant! Funderar starkt på att börja prenumerera! =)

 • Jag har funderat ett tag på att skaffa det, det är nästan bud på att göra det faktiskt. ;o

  • purity

   Är du nyfiken så är det kanske värt att testa, är ju ingen bindningstid så blir du inte nöjd är det bara att säga upp =)

 • Martine

  Började prenumerera på Glossybox för två veckor sedan – Mars låda kommer att vara min första, ser verkligen fram emot det!

 • Åsa

  Jag fick Oil-control mattifier från Murad (vilket känns lite knepigt eftersom jag uppgett att jag har torr o känslig hy i min profil), en Anti-stress creme från Babor, en blå kajal från eyeko, beach tint från från Becca och en handcreme från Crabtree o Evelyn. Detta var min första box och jag känner mig inte så nöjd med innehållet eftersom det enda som jag kommer att använda är handkrämen och kanske antistress-cremen. Jag bryr mig inte om att det mesta var små pover men det känns som att mina produkter varken passade mig eller var särskilt……. Roliga? Men jag ska ge boxen ett försök till! Gillar ju konceptet!

  • purity

   Hoppas du blir mer nöjd med nästa box! Du borde maila dina synpunkter till Glossybox så dom kan förbättra profilen i förhållande till boxarnas innehåll.

 • Jag älskar när jag får mina beauty boxar! (Bor i England och prenumererar på.. 6 stycken tror jag att det blir…) Kul att testa en massa nytt hela tiden, fast ibland blir det nästan lite för mycket! 😉

 • […] vill ju känna mig Glossy och den perfekta boxen hade för mig varit Purity’s, FashionInk’s, Johannas eller Adaras (Brasilian Peel lät spännande – sådana […]

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>