MAC Tread gently Tendertone lip balm

Med vårkollektionen Shop MAC, Cook MAC tar MAC tillfälligt tillbaka fyra nyanser av en produkt det var ett tag sen vi såg nu: Tendertone lip balm, som är ett läppbalsam på burk. Jag har testat nyansen Tread gently.


tread gently


tread gently1Tendertone lip balm innehåller SPF 12 och är skira kombinerade läppbalsam och läppglans, med glansen från ett läppglans men de vårdande egenskaperna från ett läppbalsam. Konsistensen är geléaktig och känns mjuk, skön och oklistrig på läpparna, och de doftar svagt av vad MAC beskriver som jordgubbe/kiwi men som i min näsa helt klart är melon. De kommer förpackade i tunga glasburkar med skruvlock, samma som paint pots, och ytterkartongen har ett rosa- och vitrutigt mönster.


tread gently2


tread gentlyTread gently är kallt citrongul med massor av skimmer i guld och gult. Det blir i princip genomskinligt på läpparna med massor av skimmer, det ljusar upp och ger en aningen kallare ton, men någon färg skulle jag inte säga att det ger ifrån sig. Det är jätteskönt, mjukt och glidigt på läpparna, återfuktar bra och ger samtidigt en schysst glans. Gillar som tusan, är sugen på att komplettera med orange nyansen Purring!

Tread gently och de andra 3 nyanserna av Tendertones som släpps med Shop MAC, Cook MAC kostar 155 kr/st och finns i butik från och med den 8 mars 2012.

In English: Tread gently is one of four shades of Tendertone lip balm that is launched with the MAC spring colleciton Shop MAC, Cook MAC. It contains SPF 12 and is a sheer combined lip balm and lip gloss, with the shine from a lipgloss and the caring properties from a lip balm. The texture is jelly-like and non-sticky, and they have a light scent of what according to MAC is strawberry/kiwi – I smell melon. Tread gently is a cool lemon yellow with lots of gold and yellow shimmer. It’s basically clear on the lips with lots of sparkly shimmer and feels really nice, soft and slippery on the lips with good hydration and a fair amount of shine. Like it a lot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

8 comments to MAC Tread gently Tendertone lip balm

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>