MAC Shop & Drop eyeshadow quad

Ögonskuggspaletten Shop & Drop är en av tre paletter med fyra skuggor som lanseras med MACs stora vårkollektion Shop MAC, Cook MAC. Paletten går i lila toner och består av skuggorna Sugar snack (matte), Hypnotizing (frost), Power boosted (veluxe pearl) och Shop & drop (satin).


shop & drop


shop & drop1Ytterförpackningen har ett jättefint abstrakt mönster, själva paletten är tyvärr MACs standardförpackning. Sugar snack är en ljust rosa matt skugga med en lite beige underton. Hypnotizing är en grålila skugga med lila skimmer. Power boosted är en varmtonad lila med kallt lila skimmer. Shop & Drop är mörkbrlå med kungsblått skimmer.


shop & drop2
Sugar snack, Hypnotizing
Power boosted, Shop & Drop 


shop & drop swatch
Sugar snack, Hypnotizing, Power boosted, Shop & Drop Det här är en av de bästa förfyllda 4-paletter jag har sett MAC leverera på länge. Alla skuggorna är högpigmenterade, krämiga och lättarbetade, och färgkombinationen är klockren och går att variera på många olika sätt. Min favorit av de fyra skuggorna är grålila Hypnotizing med sitt diskreta lila skimmer, tätt följt av krämiga och intensiva Power boosted som kan vara en av de bästa lila skuggor jag har sett MAC leverera. Gillar du lila skuggor och är sugen på någon av dessa tre paletter så är Shop & Drop ett säkert köp med tanke på den höga kvaliteten hos samtliga nyanser!

Shop & Drop finns i butik från och med den 8 mars och kostar 425 kr.

In English: Shop & Drop is one of three eyeshadow quads from the MAC spring collection Shop MAC, Cook MAC. It contains four shades, Sugar snack (light nude pink, matte), Hypnotizing (mauve with purple shimmer, frost), Power boosted (warm purple with cool purple shimmer, veluxe pearl) and Shop & Drop (deep blue with royal blue shimmer, satin). This is one of the best pre-filled quads I’ve seen MAC launch for a long time. All eyeshadows are highly pigmented, creamy and easy to work with, and the color scheme is interesting and can be varied for many colour combinations. My favourite is mauve Hypnotizing with discrete purple shimmer, followed closely by creamy and intense Power boosted that might be one of the best purple eyeshadows I’ve seen from MAC ever.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

18 comments to MAC Shop & Drop eyeshadow quad

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>