DoubleYou Norvège EdP

Doften Norvège från det norska designkonceptet DoubleYou är skapad av enbart naturliga ingredienser och beskrivs som en doft som kapslar in de fyra norska årstiderna: ” Norvège symboliserar luftbubblan som stiger genom det iskalla vattnet i en norsk fjällsjö och spricker när den slår emot undersidan av isen som täcker sjö. I luftbubblan finns dofter av grönt gräs, färska örter och citron, dofter som lämnar spår av vår, sommar och höst.”. Toppnoterna består av gräs, koriander, magnolia och vanilj, hjärtnoterna av timjan, lavendel, myrra, trä, koriander och citron, och bottnar i vanilj, kåda och sandelträ.


doubeYou norvegeDe dofter som känns mest genomgående i Norvège är vanilj, citron och trä, vilket skapar en otroligt spännande kombination mellan vaniljens rundhet och sötma, citronens syrlighet och en träig bas som absorberar alltihopa. En väldigt spännande, nytänkande och annorlunda doft, perfekt för dig som är förtjust i lite sötare, rundare och varmare dofter.

Norvége finns hos utvalda återförsäljare i Sverige samt på DoubleYous hemsida och kostar ca 790 kr för 30 ml.

In English: The all natural scent Norvége from design concept DoubleYou is made from natural ingredients and is inspired by the four norwegian seasons. The top notes consists of grass, coriander, magnolia and vanilla, the heart notes of thyme, lavernde. myrrh, dry wood, coriander and lemon, and the base notes are vanilla, amber and sandalwood. The most prominent notes are vanilla, lemon and wood, which creates an exciting combination of the sweetness of vanilla, the zingy lemon and a woody base that absorbs it all. An exciting, fresh and new thinking scent, perfect for those who love sweeter, fuller and warmer scents. 30 ml costs €87 at Double You’s web shop.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>