Swatches: Essie Tour de Finance

Här kommer swatches och flaskbilder på Essies vårkollektion 2012, Tour de Finance. Kollektionen består som vanligt av sex lack. I och med den här kollektionen så kommer Essie att ersätta de smala lackpenslarna med en mer konsumentvänlig platt, bredare pensel med rundad topp hos samtliga sina lack.


tour de finance


navigate her swatch
Navigate her


to buy or not to buy swatch
To buy or not to buy


tour de finance swatch
Tour de finance


olé caliente swatch
Olé caliente


orange, it's obvious swatch
Orange, it’s obvious


a crewed interest swatch
A crewed interestMina favoriter ur den här kollektionen är marsipangröna Navigate her (vårens trendfärg?), lila To buy or not to buy (som jag hade gillat ännu mer om skimret kommit fram lika mycket på nageln som i flaskan) och koralliga Olé caliente. Fina, våriga och trendiga nyanser, här finns nog något som passar alla! Kollektionen finns ute i butik från och med mars här i Sverige och lacken kostar 129 kr/st, vad tycker du om den här kollektionen?

In English: Here are some swatches and bottle pics of the Essie spring collection Tour de Finance. My favourites are Navigate her, To buy or not to buy and Olé caliente. What do you think of this collection?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

20 comments to Swatches: Essie Tour de Finance

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>