OPI Fly

Jag vågar nog säga att jag har hittat en ny lackkärlek i det djupturkosa cremelacket Fly från OPIs Nicki Minaj-kollektion. Däremot är jag sjukt ledsen över att såna här färger aldrig går att återge korrekt på bild, jag har gjort mitt bästa men ni får föreställa er det ännu mer färgstarkt och djupare i färgen.

När det kommer till lackegenskaper så är Fly så nära det kan komma perfektion. Det krävs visserligen tre lager för full täckning, men varje lager glider verkligen på som smör och är barnsligt enkelt att hantera på nageln. Är du ute efter ett turkost lack i vår så är Fly helt klart ett säkert kort – om du har möjlighet så ta en kik på det i verkligheten, mina bilder gör verkligen inte det här lacket rättvisa. Jag använde Essie nourish me som underlack och Essie good to go som överlack.


fly


fly1


fly2


fly3In English: I’m completely in love with the bright turquoise creme polish Fly from OPI’s Nicki Minaj collection. Unfortunately, it’s impossible to catch the shade in pictures, you have to imagine it more saturated and deeper – if you have the opportunity you should really check it out in real life! It’s a dream to work with, too, it glides on the nail like butter. I did three coats.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

25 comments to OPI Fly

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>