The Body Shop Chocomania

Idag lanserar The Body Shop en helt ny doft i sitt produktsortiment, riktat till alla chokladälskare där ute och lagom till alla hjärtans dag – Chocomania. Serien består av Body scrub, Shower cream, en hårdtvål, Body lotion, Body butter och Lip butter. Stjärnprodukten är Body Buttret, där hela 45% av ingredienserna är Community fair trade-producerade, och innehåller bland annat kakaobönor, bivax, aloe vera, sesamfrön, sojabönor, marulanötter, oliv och sheanöt.

The Body Shop Chocomania
Release date: January 2012

chocomaniaChocomania

 • Chocomania Body Scrub (200 ml, 195 kr)
 • Chocomania Shower Cream (250 ml, 80 kr)
 • Chocomania Soap (110 g, 35 kr)
 • Chocomania Body Lotion (250 ml, 145 kr)
 • Chocomania Body Butter (200 ml, 175 kr)
 • Chocomania Lip Butter (10 ml, 75 kr)


Chocomania gruppbildJag har inte hunnit provsniffa produkterna än, men jag har ett paket på väg hem med prover som jag ska gotta ner mig i och tar mig nog en sväng till närmaste TBS-butik inom kort för att provdofta. Är en chokladälskare av stora mått och jag har hört att dessa även ska ha en liten touch av vanilj i sig vilket låter helt sagolikt. Mest nyfiken är jag på hårdtvålen och body buttret! Vad tycker ni om chokladdoftande kropssmörj, yay eller nay? Har ni hunnit sniffa på dessa än?


In English: Today, The Body Shop launches their new line Chocomania in Sweden. The line consists of Body scrub, Shower cream, Soap, Body lotion, Body butter and lip butter. I haven’t had the opportunity to try these out yet, but I have samples on their way home to me and I have high hopes for these since I’m a chocoholic and have also heard that these will have a touch of vanilla in them as well – yum! What do you guys think of chocolate skincare, yay or nay? Have you had the opportunity to smell these yet?


Please remember to link back to this post if you wish to share this information or pictures on your website/blog!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

40 comments to The Body Shop Chocomania

 • Doftade på bodybuttern förra veckan och det luktar som en stor chokladkaka! Super mustig!

 • Jag säger YAY! Har redan varit och handlat…

 • Älskar doften, jag vill nog ha allt!

 • Jag gillade deras cacao-serie.
  Särskilt body buttret.
  Jag har inte sett den på länge,
  så jag antar att dem har tagit bort den.

  Jag tror att jag kommer att älska det här!

 • Mia

  måste säga att jag inte alls tyckte att den luktade choklad..
  Den luktade typ kola, smör och vanilj… Blev riktigt besviken!

  • purity

   Vilken produkt sniffade du på, body buttret? Jag gillar kola, smör och vanilj så jag lär ju gilla den i så fall =P Men trist om man förväntar sig choklad och den inte levererar…

 • Skatan

  blev också lite besviken… först doftar det ljuvlig choklad men sedan tar någon slags syntetisk parfymig doft över. men visst, den luktar gott ändå! dessutom blev jag stormförtjust i detta bodybutter, mycket “reanre” ingredienser än TBS andra smör och grymt skön på huden. Så yay trots utebliven chokladeufori…

 • Efwa

  Nä, det här var verkligen inte något för mig. Fick en provpåse på bodybutter som jag testade.

  Det luktar inte choklad, möjligtvis lite kakao….men där tar det slut. Kanske skulle jag sträcka mig till att säga att det luktar dammig/smutsig vanilj.
  Jag tycker att choklad är bland det mysigaste som finns att lukta på. Däremot är jaginte förtjust i smaken alla gånger utan det måste vara vissa märken, sorter eller tillräckligt ljus.

  Sedan smakade händerna som stop-och-väx. Så fort man råkade komma nära munnen smakade det beskt, trots att jag tvättat händerna. Jag tycker inte det är ok.

  Ska kolla in de andra sakerna och se,ode doftar bättre.

 • Josefine

  YAAAHAAAAY! Überglad här :DD Men jag tror att jag sparar inköping till Londonresan…Eller, är det permanenta grejor? O:

 • Sanna

  Fick ett prov när jag var där och handlade det luktade gott men jag hade nog hoppats på att det skulle lukta mer chockladigt men helt okej. Hjärttvålen såg riktigt söt ut så det kanske blir en sånn nästa gång jag handlar.

 • AnnaB

  Tänker absolut köpa en hårdtvål och om lukten faller på läppen så att säga så kan det absolut bli duschkräm, skrubb & lotion 😀 Smöret är alldeles för fett för min hud, tyvärr

  • purity

   Jag önskar att det hade varit en whipped body lotion (det kanske det är? Är osäker, den heter ju bara “body lotion”) för dom är så fluffiga och härliga…

 • Annie

  Jag gillade faktiskt inte heller doften på detta body butter.. Hade höga förväntningar. Men ett par hjärttvålar blir det nog! 🙂

 • Måste säga att jag faktiskt också blev besviken på den. Förväntade mig en riktig rik chokladig doft, men den luktar inte choklad per se, mer typ ja… kakaosmör. Vilket jag kan förstå egentligen för det är ju kakaosmör i den, men den heter ju Chocomania, men den luktar ju inte direkt choklad, tycker jag. Men jag kommer nog köpa den ändå, för trots att den inte luktar choklad så luktar den ändå väldigt gott!

 • Anna

  Näe, det luktar mer vanilj än choklad men jag gillar doften ändå. Håller med kommentaren att man får inte råka slicka på ett finger eller något, det smakar väldigt illa och håller i sig hur länge som helst.

  • purity

   Dom kanske har gjort att det smakar illa med flit så att man inte ska råka mumsa i sig det 😉 body scruben ser ju ut som kladdkakesmet!

 • håller med efwa, doften är lite kletigt kakaobesk, och faktiskt rätt ofräsch, man luktar som man har hoppat ner i browniesmeten med ägg o smör o allt… men det kanske är charmen 😉

  och som med t.ex. deras passionsfruktsbutter får man besk smak i munnen om man råkar nudda med fingrarna på läpparna

  på det provet jag fick med bodyshoptidningen var det faktiskt en liten symbol om att man inte skulle äta det, så det kanske är därför det är beskt… 😛

  • purity

   Var nere och sniffade på dom igår kväll, dom luktar helt klart choklad men hade även någon konstig syntetsik, nästan lite blommig efterton… Har inte bestämt mig om jag gillar den än eller inte! Skrubben ser ju ut som kladdkakesmet, farligt farligt =P

 • Har faktiskt köpt den! Fick hem The Body Shop magasinet och det fanns ett prov med i den. Smörjde in mig efter duschen och tyckte först den luktande konstigt. Men sen! En helt underbar doft! Den är super!! Så dahrn efter köpte jag duschkräm och bodybutter i serien och ångrar mig inte ett dugg!

  • purity

   Jag kände också lite så, den tjänar helt klart på att få “gifta” sig lite med huden och luktar definitivt bättre efter en liten stund!

 • Malin

  Jag var in och luktade på serien igår och jag föll som en fura för scrub och body butter så de fick följa med mig hem. Har prövat mitt body butter och jag tycker det luktar ljuvligt. Längtar efter att pröva scruben 😀

 • Jag provade en ansiktsmask som luktade choklad, om vi säger såhär… jag kunde inte äta choklad på flera dagar, det kändes bara så fel!

 • AnnaB

  Var och shoppade loss med sambon idag (han tyckte att vi skulle köpa rubbet ;)), tycker om kaksmetlukten fast jag är glad att jag har fler tvålar att välja mellan för det kan nog bli lite mycket att använda varje dag. Bidde tvålarna, både hård och creme, och en lotion. Ska köpa scrubben lite senare tror jag 🙂

 • Josefine

  Nu när jag fått tag i mitt utskick så provade jag också och nääe va kass 🙁 och det är som Ewfa säger, allt smakar beskt. Min pojkvän fick för sig att pussa lite på mig när jag kom ut ur duschen, och efter smakade hans läppar hemskt i två timmar :s Nä, jag gillade cocoa, detta luktar kola bara.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>