MIYO Magic

Magic heter en av de 32 nyanserna i MIYOs nagellackssortiment Nailed it. Lacken kommer i en fyrkantig flaska med en ganska stor fyrkantig kork, penseln är lång och ganska smal och lacken kommer att kosta 39 kr/st när de landar i butik i mars.

Magic är ett mörkblått frostlack med massor av djup. Nyansen drar varken mot lila eller turkost utan är en ren mörkblå nyans. Jag tänker på safirer när jag ser den här färgen, den är otroligt läcker! Kanske inte något för alla att bära på naglarna, det är nog en sån där färg man antingen älskar eller hatar. Formulan var supertrevlig att lacka med, varken för tjock eller för tunn och penseln var jämn och fin och lätt att ha kontroll med. Jag är nyfiken på att testa fler nyanser från märket! Två lager räckte för full täckning, jag använde Seche base som underlack och Seche vite som överlack.


magic


magic1


magic2


magic3In English: Magic is one of the 32 shades of nail polish that will be released in the permanent product range of the new budget brand MIYO in march. It’s a deep blue frost with lots of depth, it makes me think of sapphires. It’s probably one of those shades that you either love or hate to wear on your nails. The formula was great, I needed two coats for full coverage. I’ll definitely check out more shades of MIYO polishes in the future!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to MIYO Magic

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>