Smoky Black

I nummer 2 2012 av tidningen Daisy Beauty kommer resultatet från Daisy Beauty Awards 2011 att presenteras: de 12 bästa produkterna i sin respektive kategori som lanserades under 2011, utsedda av bloggare. Jag är med i två av jurygrupperna, Årets eye opener och Årets nail me, och bedömningen pågår för fullt här hemma. Jag har lovat och svurit att jag inte ska avslöja några omdömen i förväg, men en liten sneak peek på två av finalisterna i kategorin Eye opener kan jag bjuda på: ögonskuggspaletten 3 couleurs smoky från Dior, här i färgen Smoky Black, och mascaran d.j.v. beautenizer Fiberwig LX från Imju.

Ansikte / Face

 • Shiseido natural finish cream concealer – 2 light medium
 • Maybelline The Eraser Perfect & Cover foundation – 010 Ivory
 • MAC mineralize skinfinish natural – light medium
 • Deborah natural effect blush – 06 mahogany

Ögon / Eyes

 • UDPP
 • Dior 3 couleurs smoky eyeshadow palette – light grey
 • Dior 3 couleurs smoky eyeshadow palette – dark grey
 • Dior 3 couleurs smoky eyeshadow palette – black
 • The Balm Mary Lou-manizer
 • MAC eyeshadow – concrete (for brows)
 • MAC fluidline – blacktrack
 • L’oréal eye designer pencil – Ebony
 • Imju d.j.v. beautenizer fiberwig LX mascara
 • H&M eyebrow fix

Läppar / Lips

 • IsaDora smooth n’ shine lipgloss – peaches n’ cream


12-01-10


12-01-10(1)


12-01-10(2)


12-01-10(4)


12-01-10(5)


12-01-10(6)Skuggornas placering: Den ljusgrå skuggan på hela det rörliga locket, den mörkgrå skuggan i globlinjen. Den svartglittriga skuggan i det yttre v:et. Mary Lou-manizer som highlighter på brynbenet och i den inre ögonvrån.


12-01-10(3)In English: I’m part of two of the jury groups for Daisy Beauty Awards 2011, where the 12 best beauty products in their category will be presented. The jury groups I’m in are Best nail polish and Best eye makeup, I’ve sworn not to tell anything about what I think of the products but I thought I’d give you a sneak peek of two of the finalists in the Best eye makeup category: 3 couleurs smoky from Dior, here in smoky Black, and d.j.v. beautenizer Fiberwig LX mascara from Imju.

Shadow placement: The light grey shadow on the lid, the dark grey shadow in the crease. The glittery black shadow in the outer v. Mary Lou-manizer as a highlighter on the brow bone and in the inner corner of the eye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

24 comments to Smoky Black

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>