Zoya Charla

Idag satte jag igång med att börja lacka mig igenom alla mina nya lack jag fick hem från USA i förra veckan. Det kommer tyvärr ta en stund eftersom jag inte får ha nagellack på mitt sommarjobb, men jag får helt enkelt lacka så ofta jag kan nu i sommar =) Först ut att testas var det turkosa glitterlacket Charla från Zoyas sommarkollektion, Flash and Sparkle.

Charla är ett turkost och ganska skirt lack, fullspäckat med mikroglitter och skimmer. Det är aningen mer gröntonat i verkligheten än på bilderna, och som vanligt är det ganska svårt att fånga hur fint det glittrar och gnistrar ur alla vinklar, det här är ett lack som verkligen måste ses i verkligheten för det är riktigt riktigt vackert, som en påfågelfjäder eller en sjöjungfrustjärt! Jag har lackat tre lager på bilderna och har avslutat med ett lager snabbtorkande överlack, Seche vite.

 

 

In English: I started working my way through all of my new polishes that I got from the US last week. Unfortunally, it will probably take quite a while since I can’t wear nail polish at my summer job, but I will paint my nails as often and possible so I can show you guys all of the new polishes in action =) First out to be tested was the turquoise glitter polish Charla from the Zoya summer collection Flash and Sparkle.

Charla is a turquoise pretty sheer polish, chock full of micro glitter and shimmer. It’s a tad more green toned in real life than in my pictures, and as usual it’s not the easiest thing to capture how pretty it glitters and gnisters from all angles, this is a polish that really has to be seen in real life because it’s sooo pretty, like a peacock feather or a mermaid’s tail! I’ve painted three coats in the pictures and finished the manicure with a fast dry top coat, Seche vite.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>