Recension: Proclé Cleansing milk

Under vinterhalvåret kan det vara skönt att låta huden vila från starka rengöringar och tvätta ansiktet med något snällare, till exempel en rengöringsolja eller en rengöringsmjölk. De senaste månaderna har jag använt Cleansing milk från svenska Proclé.


proclé cleansing milkCleansing milk är en mild rengöring som ska lösa upp smink och orenheter utan att orsaka irritation. Den är framtagen för känslig hy men passar alla hudtyper, och bland ingredienserna hittar vi gojibär och acaibär som båda är fullspäckade med vitaminer och antioxidanter.

Rengöringsmjölken löser effektivt upp ansiktsmakeup och orenheter i ansiktet utan att torka ut och känns snäll och mild. Flaskan öppnas genom att man trycker på den lila knappen på korken, vilket jag inte fattade först utan jag fick slita upp korken på bekostnad av mina naglar (doh). Den doftar milt och lite fruktigt och det är lätt att skölja bort mjölken med ljummet vatten. Efter tvätt känns ansiktet mjukt, rent och återfuktat och min hy känns inte igentäppt, irriterad eller oljig. En perfekt vinterrengöring för min blandhy som blir känslig och torr under vinterhalvåret.

Pris: 75 kr /200 ml hos bl.a. utvalda Ica Maxi och Coop forum, Eleven och Nelly
Betyg: 5/5

In English: This Cleansing milk from Swedish brand Proclé is perfect for my combination skin that gets dry and sensitive during winter. It contains acai and goji berries that are chock full of vitamins and antioxidants, and it dissolves makeup and dirt with ease without clogging the skin or leaving a greasy membrane behind. Winter favourite!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to Recension: Proclé Cleansing milk

  • Emmie

    Jag använder en hot cloth cleanser från no7 som är helt underbar. Torkar inte ut min hud alls men gör den alldeles ren och fräsch. Väldigt skön att massera in över ansiktet och den medföljande tvättservetten som man slöjer i hett vatten öppnar upp porerna. Skulle vara torr som en buske i ansiktet om jag använde en vanlig löddrande rengöring nu. Jäkla vinter.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>