TBS Ultimate-kalender: lucka 23

20111222-175324.jpgEn dag kvar till jul, vad fort den här veckan har gått! Bakom näst sista luckan i The Body Shops ultimate-kalender hittar vi en miniflaska av Deep sleep pillow & body mist, en sov gott-spray som sprayas på kudde och/eller kropp innan sänggående som med sin doft ska verka lite lugnande, hjälpa en att somna lättare och sova bättre under natten. Jag har en flaska sedan innan som jag använder då och då, den luktar riktigt mysigt och jag vet inte om det är placeboeffekt eller inte, men somnar gott gör jag med den här doften på kudden!


In English: Only one day left to Christmas eve, this week has really flown by. The 23rd gift in The Body Shop’s Ultimate advent calendar is a mini bottle of Deep sleep dreamy pillow & body mist, a spray that is supposed to help you sleep better with its scent. I have a bottle since before, and I use it time to time and think the scent is really soothing, and I don’t know if it’s a placebo effect or not but I do fall asleep easier when I’ve sprayed this on my pillow!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to TBS Ultimate-kalender: lucka 23

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>