TBS Ultimate-kalender: lucka 21

20111221-093138.jpgLucka 21 dolde en miniflaska Spa wisdom Polynesia Monoi miracle oil, en multiolja för hud och hår. Den här luktar inte alls som duschgelén i samma serie utan mer parfymerat, kvinnligt och sött.

Här verkar det som att min kalender återigen blivit felpackad, luckan är större än flaskan och jag har sett att andra Ultimate-ägare har fått en fullsizeflaska =/


In English: The 21st gift in The Body Shop’s Ultimate advent calendar is a mini bottle of Spa wisdom Polynesia Monoi miracle oil, a multi oil for skin and hair. This doesn’t smell at all like the shower gel in the same series, but more perfumed, female and sweet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

8 comments to TBS Ultimate-kalender: lucka 21

 • Linda

  Men vad tråkigt! Luckorna är ju anpassade för produkterna =( Det var den jag fick i deluxen.

  • purity

   Ja, det här är tredje luckan som är felpackad =/ vet inte om det är med flit eller om det är ett misstag men sjukt tråkigt hur som… Sänker ju värdet på innehållet i min kalender med några hundralappar i alla fall…

 • hade varit intressant att se om det är fler som råkat ut för detta… om det är med flit är det ju sjukt illa!

 • Anna

  Hej Sanna! Jag jobbar på the body shop, fast i kista och självklart ska detta inte ske. Jag tycker du ska gå tillbaka med kalender, eller ja produkterna då, haha, inte behöver du släpa med hela kalendern, och berätta vad som hänt och du borde ersättas direkt! Att du vann din och inte betalat för den, ska inte spela någon roll.

  Kramar på dig, god jul och forsätt med en fantastiskt blogg 🙂

  • purity

   Går det att gå in i vilken butik som helst? Kan jag komma in till dig i butiken i Kista, du som vet hela historien redan?

   God jul på dig också! =)

 • Anna

  Jag skulle gärna hjälpt dig personligen men just i Kista är det en Franschisebutik, det är lite skillnad där, men det borde gå att gå in i vilken bolagsbutik som helst (alla andra är typ bolagbutiker förutom kista och farsta), fast kanske helst i gallerian för om jag minns rätt var det där du fick din? Där ska dom ha koll, och kanske är det någons annans som också blivit felpackad så dom är medvetna om slarvet?

  Men om du är i Kista vid något annat tillfälle måste du komma in!
  Jag har följt din blogg dagligen och efter att ha varit högst upp på önskelistann har jag nu fått MAC 187 borsten i julklapp efter dina lovord. Jag ska prova den ikväll, är så spänd 🙂

  • purity

   Aha okej, då får jag gå förbi i gallerian när jag får tillfälle =) tack för hjälpen! Klart jag kan komma förbi när jag är i Kista! Hoppas du blir nöjd med ditt borstköp =)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>