OPI Wocka Wocka!

En liten röd julkaramell tänkte jag att jag skulle bjuda er på så här dagen innan julafton. Wocka Wocka! släpptes med OPIs julkollektion The Muppets och är ett djuprött lack med ytterst finmalet skimmer.

I flaskan ser det inte ut att vara så mycket för världen, men när det väl hamnar på naglarna så händer något magiskt och lacket ser liksom ut att lysas upp inifrån vilket ger det ett djup, utan att det ser varken skimrigt eller metalliskt ut, men samtidigt inte heller som ett krämlack. En väldigt diskret effekt i svagt dagsljus, som blir starkare i direkt solljus eller starkt lampljus. Det perfekta julröda lacket? Dessutom så täcker det helt otroligt bra, jag funderade på om jag skulle nöja mig med ett lager men bestämde mig för att slänga på ett till för sakens skull. Lättlackat och fint, det här är helt klart en ny röd favorit! Jag använde Seche base som underlack och Seche vite som överlack.


wocka wocka!


wocka wocka!1


wocka wocka!2


wocka wocka!3In English: I thought I’d treat you with a red piece of holiday candy today, the day before christmas eve. Wocka Wocka! was released with the OPI holiday collection The Muppets and is a deep red polish with a very finely milled shimmer.

In the bottle, it doesn’t look to exciting, but once on the nails something magic happens and the polish looks like it’s lit from within which gives it depth, without looking either shimmery or metallic, but neither as a creme. A very discrete effect in weak daylight, that grows stronger in direct sunlight or artificial light. The perfect holiday red? Plus, it’s fantastic to work with, I was almost satisfied with only one coat but decided to add another coat for the sake of it. A new favourite red! I used Seche base as base coat and Seche vite as top coat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

24 comments to OPI Wocka Wocka!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>