Adventstävling 4: Vinn Daily Microfoliant och Precleanse från Dermalogica!

Idag är det fjärde advent, vilket också innebär den fjärde och sista adventstävlingen. Jag har sparat en riktigt grym vinst till den här sista tävlingen, nämligen två av mina favoritprodukter från hudvårdsmärket Dermalogica: Daily Microfoliant och Precleanse i fullsizestorlek till ett värde av ca 1040 kr.


För att vara med och tävla behöver du göra följande:

1. Klura ut svaret på följande fråga: Sommaren 2009 recenserade jag en tredje favoritprodukt från Dermalogica. Dagen efter la jag upp en FOTD. Läppglanset i denna sminkning kommer från ett märke som släppte en kollektion samma höst där alla produkter gick i en och samma färg. Namnet på en av produkterna i den här kollektionen kan vi relatera till en sminkning i ett av mina sminkteman. Vilket sminktema och vilken sminkning är det jag tänker på?

2. Maila ditt svar till tavling [at] puritybeauty.se, märk ditt mail med Adventstävling 4 i ämnesfältet.

3. Lämna en kommentar till det här inlägget att du är med och tävlar. Viktigt! Du måste ange samma mailadress i din kommentar som du skickade ditt tävlingsbidrag med.Tävlingen avslutas tisdagen den 20 december 2011 klockan 23.59, och bland er som har mailat in rätt svar drar jag slumpvis en vinnare med hjälp av en slumptalsgenerator. Vinnaren presenteras både på bloggen och kontaktas via mail, har du vunnit har du 48 timmar på dig att höra av dig med din adress, sedan dras en ny vinnare. Tävlingen är öppen för läsare från hela världen, eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till!

In English: Today is the fourth of advent, which means the fourth and last advent giveaway. I’ve saved a really awesome prize for this last giveaway, two of my favorite products from the skincare brand Dermalogica: Daily Microfoliant and Precleanse in full-size!

To enter the giveaway, you have to do the following:

1. Figure out the answer to this question: In summer of 2009, I reviewed a third favorite product from Dermalogica. The day after, I posted a FOTD. The lipgloss in this makeup comes from a brand that released a collection during fall the same year where all products had a common shade. The name of one of the products in this collection can be related to a makeup in one of my makeup themes. What makeup theme, and which makeup am I thinking of?

2. E-mail your answer to tavling [at] puritybeauty.se, label your e-mail with Adventstävling 4 in the subject line.

3. Leave a comment to this entry that you have entered the giveaway. Please note! You have to state the same e-mail address in your comment as the one you used to send your answer to the question.The giveaway ends on tuesday december 20th 2011 at 23.59 CET, and I will randomly pick a winner among those of you who answered correctly. The winner will both be presented on the blog and contacted through e-mail, if you’re the winner, you have 48 hours to reply with your shipping address, after that a new winner will be picked. The giveaway is open to participants all over the world.

Good luck!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

48 comments to Adventstävling 4: Vinn Daily Microfoliant och Precleanse från Dermalogica!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>