Julklappstips #12: The Art of Shaving full size kit Lavender

Jag tänkte att vi rundar av årets julklappstips med en present till den grupp som, i alla fall om ni frågar mig, är absolut svårast att hitta på något till om man inte har en grym presentidé sedan flera månader tillbaka: män. Män är dessutom ofta (men inte alltid!) dåliga på att köpa hudvårdsprodukter till sig själva, men det är ofta en väldigt uppskattad julklapp vad jag har märkt. The Art of Shaving heter ett märke som enbart inriktar sig på rakning, och kitet Full size kit Lavender ger alla tillbehör förutom själva rakhyveln för en professionell och nära rakning för känslig hy.


art of shaving full size kit lavenderKitet innehåller fyra fullsizeprodukter: Pre-Shave Oil som mjukar upp skäggstråna inför rakningen, Shaving Cream som mjukgör och lyfter skäggstråna för en närmare rakning, Pure Badger Shaving Brush för att applicera shaving cream för ett fylligt och rikt lödder, och After-Shave Balm som lugnar och skyddar huden efter rakning. Kitet kostar 1195 kr och finns bland annat hos Eleven, som skickar alla produkter inom 24 timmar på vardagar, dessutom erbjuder de 11% rabatt på alla produkter i sortimentet fram till den 18/12.

In English: I thought we’d round of this year’s holiday gift tips with a gift to the group that, at least if you ask me, is the hardest to find a gift to if you don’t have an awesome gift idea since a couple of months back: men. Men are also often (but not always!) really bad at buying skincare products for themselves, but it’s often a very appreciated gift from what I’ve noticed. The Art of Shaving is a brand that specializes in shaving, and the kit Full size kit Lavender gives all the things you need except a razor for a professional and close shave for sensitive skin.

The kit contains four full size products: Pre-Shave Oil that softens the beard before shaving, Shaving Cream that softens and lifts the beard for a closer shave, Pure Badger Shaving Brush to apply Shaving Cream for a full and rich lather, and After-Shave Balm that soothens and protects the skin after shaving. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>