Nouba 81 Double bubble eyeshadow

Double Bubble heter Noubas ugnsbakade och mest sålda mineralögonskugga och är i duoform. Med vinterns kollektion Evolution! släpps tre nya nyanser, en av dom heter 81 och är en ljus/mörkt grå duo.


double bubble 81


double bubble 81(1)Både den ljusa och den mörka skuggan i 81 har en satinfinish, det vill säga varken helt matt men ändå inte skimrig eller frostig. De är mjuka att arbeta med, fäster fint på huden och är välpigmenterade – jag har absolut ingen ont alls att säga om den här duon, faktiskt, förutom det enormt intetsägande namnet – jag är ett fan av kreativa namn som får mig att relatera till färgen istället för att numrera produkter, men det är väl en smaksak. Smart förpackad är den också med en applikator undanstoppad i botten av dosan för så kompakt förpackning som möjligt. 81 ger mig helt klart mersmak på fler Double bubble-skuggor!


double bubble 81(2)


double bubble 81 swatchDouble Bubble-skuggorna som släpps med Evolution! heter 79 (grön), 80 (rosa/lila) och 81 (grå) och kostar 239 kr/st. Den här kollektionen lanseras desvärre inte hos Apoteket här i Sverige utan finns enbart att köpa hos salonger och online, men framtida kollektioner kommer även finnas tillgängliga hos Apoteket.

In English: Double Bubble is the oven baked and mest sold mineral eyeshadow in the Nouba product range, and it’s a duo eyeshadow. With this winter’s colleciton Evolution! there are three new shades, one of them is called 81 and is a light/dark grey duo.

Both the light and the dark eyeshadow in 81 has got a satin finish, which means that they are neither matte or shimmery/frosty. They are soft to work with, adheres nicely to the skin and are highly pigmented – I have absolutely nothing bad at all to say about this duo, except the boring name – I’m a fan of creative names that makes me relate to the colour instead of numbering products, but I guess that’s just a matter of taste. It has got a clever packaging too with an applicator tucked into the bottom of the compact. 81 definitely makes me drool for more Double bubble eyeshadows!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to Nouba 81 Double bubble eyeshadow

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>