Adventstävling 3: Vinn 4 nagellack från OPI The Muppets!

Tredje advent tänkte jag att vi skulle fira med lite blingbling, eller vad säger ni? =) I den här veckans adventstävling är det fyra stycken nagellack ur OPIs julkollektion The Muppets som ligger i potten: Warm & Fozzie, Wocka Wocka!, Rainbow Connection och Gone Gonzo!


För att vara med och tävla behöver du göra följande:

1. Nedan ser ni en bild på hela min nagellackssamling. Hur många nagellack tror du att jag har? Ledtråd: det är fler än 100 men färre än 1000.

2. Maila ditt svar till tavling [at] puritybeauty.se, märk ditt mail med Adventstävling 3 i ämnesfältet.

3. Lämna en kommentar till det här inlägget att du är med och tävlar. Viktigt! Du måste ange samma mailadress i din kommentar som du skickade ditt tävlingsbidrag med.Tävlingen avslutas tisdagen den 13 december 2011 klockan 23.59, och den som har gissat närmast rätt antal lack vinner. Är det fler som har kommit fram till den siffra som är närmast det rätta svaret drar jag en vinnare slumpvis bland de som har svarat med den närmaste siffran. Vinnaren presenteras både på bloggen och kontaktas via mail, har du vunnit har du 48 timmar på dig att höra av dig med din adress, sedan dras en ny vinnare. Tävlingen är öppen för läsare från hela världen, eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.


Lycka till!


In English:

For the third advent giveaway, I thought we’d celebrate with some bling bling, don’t you think? =) This week’s prize is four polishes from the OPI holiday collection The Muppets: Warm & Fozzie, Wocka Wocka!, Rainbow Connection and Gone Gonzo!

To enter the giveaway, you will have to do the following:


1. Above, you can see a picture of my nail polish collection. How many nail polishes do you think I own? Clue: there is more than a hundred, but less than a thousand.

2. E-mail your answer to tavling [at] puritybeauty.se, label your e-mail with Adventstävling 3 in the subject line.

3. Leave a comment to this entry that you have entered the giveaway. Please note! You have to state the same e-mail address in your comment as the one you used to send your answer to the question.The giveaway ends on tuesday december 13th 2011 at 23.59 CET, and the person who has guessed the number closest to the right amount of polishes wins. If there are more of you who have entered with the number that is closest to the correct one, I will randomly pick a winner among those of you who answered with the closest number. The winner will both be presented on the blog and contacted through e-mail, if you’re the winner, you have 48 hours to reply with your shipping address, after that a new winner will be picked. The giveaway is open to participants all over the world.

Good luck!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

233 comments to Adventstävling 3: Vinn 4 nagellack från OPI The Muppets!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>