MAC Budding Beauty lipgelée

Lipgelée är min favoritläppglansformula från MAC. Den ger skirt med färg och känns inte klibbigt på läpparna. De senaste lipgelées vi har sett har desvärre varit lite för glittriga för mig (jag föredrar de helt utan glitter mest!) men de som släpps med sommarkollektionen Fashion Flower innehåller bara ett diskret skimmer vilket gör dom bra mycket mer bärbara och skönare på läpparna i min bok! Budding Beauty heter en av de tre nyanserna och är en svag persikokorall med diskret guldskimmer.
Även fast det inte är speciellt mycket färg i det här glosset när det kommer på läpparna att tala om så är jag riktigt förtjust i det ändå. Det är aningen ljusare än min egen läppfärg, och skimret tar inte över utan ger mest lite mer dimension till glosset. Dessutom är det så där härligt skönt och mjukt som en gelé på läpparna, och man får riktigt mycket produkt för pengarna – en tub lipgelée innehåller nästan tre gånger så mycket som ett lipglass, som kostar lika mycket.

Budding Beauty kostar 165 kr och finns att köpa hos MAC från och med den 8 juli.In English: Lipgelée is my favourite lipgloss formula from MAC. It’s sheer and doesn’t feel sticky on the lips. The latest lipgelées we have seen have unfortunately been a tad too glittery for my taste (I prefer those who are free from glitter the most!) but the ones that are released with the summer collection Fashion Flower only contain a discrete shimmer which makes them a lot more wearable and nicer to wear on the lips if you ask me! Budding Beauty is one of the three shades and it’s a sheer peach coral with a discrete gold shimmer.

Even though this is a pretty sheer gloss once on the lips, I’m really fond of it anyway. It’s a tad lighter than my own lip colour, and the shimmer isn’t overwhelming but rather provides dimension to the gloss. Plus, it’s nice and soft like a gel on my lips, and you get a lot of product for you money – a tube of lipgelée contains almost three times as much as a lipglass, which costs as much.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to MAC Budding Beauty lipgelée

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>