OPI Your royal shine-ness + Servin’ up sparkle

Jag älskar blingiga naglar och jag älskar holografiska lack, så lackduon Your royal shine-ness & Servin’ up sparkle ur OPI’s samarbete med tennisstjärnan Serena Williams sitter som en smäck på mina fingrar.

Your royal shine-ness är ett silverfärgat foil-lack, det vill säga små små skimmerpartiklar med metallicfinish som ser ut som borstat krom på naglarna. För det behövde jag tre lager för full täckning. Jag toppade det med två lager av effektlacket Servin’ up sparkle, som består av holografiskt glitter i form av små glitterpartiklar och större hexagonformade partiklar i en genomskinlig bas. Jäkligt snyggt och effektfullt, finast glittrar det i solen men min kamera ville inte riktigt fånga alla regnbågens färger som det holografiska glittret reflekterar. Jag använde Scratch nails ridgefiller som underlack och Seche vite som överlack.In English: I love blingy nails and I love holographic polishes, so the polish duo Your royal shine-ness & Servin’ up sparkle from the OPI collaboration with tennis star Serena Williams is a huge hit on my nails.

Your royal shine-ness is a silver foil polish, i.e. teeny tiny metallic shimmer particles that looks like brushed chrome on the nails. I needed three coats for full coverage. I topped it with two coats of the effect polish Servin’ up sparkle, which consists of holographic small glitter particles and larger hexagon particles in a clear base. Very pretty and striking, it looks its best in direct sunlight but my camera didn’t capture all the gorgeousness of all the colours of the rainbow that the holographic glitter reflects. I used Scratch nails ridgefiller as a base coat and Seche vite as a top coat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to OPI Your royal shine-ness + Servin’ up sparkle

  • purity

   Des: disconaglar =D

   Martine: ja eller hur! Jag gillar your royal shine-ness mycket för att det är en lite varmare silverfärg.

   Amanda: Ja dom är fina båda två!

   Carolina: Servin’ up sparkle är ett perfekt layeringlack för lite extra bling-bling =)

   jennie: tack!

 • Martine

  Servin’ up sparkle är så grymt snyggt! Ska definitivt inhandla detta. Your Royal Shine-ness kommer jag att skippa eftersom jag redan har flera stycken nagellack som liknar det. Tyckte att det blev en riktigt fin kombo, verkligen bling-bling 🙂

 • Riktigt snyggt, det är ett lack man inte skulle tacka nej till att ha i sin lilla samling ^^

 • Carolina

  Jag är också en sucker för glittriga naglar! 🙂 Det här lacket var inget undantag, ser sjukt fint ut, konstaterar lätt att det där är en flaska att spana efter! 😉

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>