Gästblogg – Illamasqua delivery

För en liten tid sedan var jag med i en tävling på en av min prenumerationsgurus på youtube men vann tyvärr inte. Men som plåster på såren fick alla deltagande 25% rabatt på illamasqua under en kort begränsad tid. Jag, som aldrig beställt därifrån, tog tillfället i akt såklart.


Det blev:

Läppstift: Deciple, Wanton
Intense lipgloss: Fierce
Cream pigment: Bedaub, Emerge, Mould
Nagellack: Elope (Sannas)


Så här såg paketet ut när man öppnade det. Himla snyggt tycker jag:Och här är alla produkterna:
Jag får swatcha lite senare!


In English: This is a guest post written by Efwa – a makeup lover with passion for colour.

I got a discount att Illamasqua just the other week that lasted a short time and I took the opportunity to order from them. I have to swatch them later.

The stuff I got:

– Lipstick: Deciple, Wanton
Intense lipgloss: Fierce
Cream pigment: Bedaub, Emerge, Mould
Nail polish: Elope (for Sanna)

In the images above, you can see all the products and how the box looked like when I opened it. Really beautyful I think!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

8 comments to Gästblogg – Illamasqua delivery

 • illamasqua verkar riktigt bra, och vilket fint paket! 🙂

 • purity

  Argh vad jag är sugen på mitt nagellack, har velat ha det hur länge som helst! =D

 • Emma

  Beställde du från england då?

 • Opheliana

  Då måste man ju bara undra vilken denna prenumrationsguru är 🙂

 • efwa

  Skriv din kommentar här!
  Josephine: Ja, det är första gången jag beställt från dem men är redan imponerad. Först angående frakten som var himla snabb och snygg och sedan på produkterna. Läppstiften var helt underbart krämiga.

  Purity: Jag förstår det!!! Hoppas jag hinner se dig nästa vecka.

  Emma: Ja, precis.

  Opheliana: Det är Julieg713.

 • Lisa

  hallå! jag är sugen på att också beställa från utländska sidor som har just de här märkena som inte finns i sverige, så som illamasqua eller nars. Men jag är alltid så osäker då ja vet att frakten kan skena iväg som satan. Hur mycket brukar det kosta för dig med frakt och tullavgift när du beställer? kram från lisafisa

 • efwa

  Lisa:

  Det där är så olika. Från just Illamasqua som är i Storbrittanien så kostade frakten bara 75:- eller så medan den från USA kan bli så mycket som en 500-ing om det är mycket eller sådana saker som kräver lite paket.
  De jag beställer från har alltid en knapp man trycker på så man ser hur mycket det blir med frakt och man kan dessutom välja lägre frakt (längre frakttid) eller dyrare. Vissa har bara en att välja på. Frakten blir man aldrig snuvad på så att säga….det är tullen som alltid blir en “överraskning”.

  Tull kan tillkomma om tullen tittar i paketet eller ser att summan (som företaget måste sätta på paketet) är stor.

  Vid något tillfälle har faktiskt tullen krävt en faktura eller något annat bevis på vad jag köpt och för hur mycket. Det resulterade tyvärr i en rejäl tullavgift eftersom Cherry culture skrivit ner summan på paketet men jag inte ville eller kunde ljuga för tullen.
  Trots det har det alltid blivit billigare att köpa i USA.

  Hoppas det hjälpte lite iallafall.

 • […] eller för dova, och fina Elope har legat och suktat mig ett bra tag innan jag hakade på Efwas Illamasquabeställning för ett tag sedan och högg ett exemplar. Elope är som en blandning mellan ett krämlack och ett jellylack, det ger […]

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>