Purity recenserar: e.l.f. Cream eyeliner

Hej! Hoppas alla har haft en jättetrevlig påsk. Jag utlovade ju recensioner den här veckan på e.l.f-proudukterna jag fick hem för ett litet tag sen, så jag tänkte börja med gel-linern Cream eyeliner.

Cream eyeliner är en eyeliner i gel/krämform som appliceras med en separat pensel. Jag använder samma platta snedskurna pensel jag använder till mina fluidlines från MAC för att applicera; MAC #208, men vilken pensel man använder är egentligen mest en smaksak. Så här beskriver e.l.f själva sin Cream eyeliner:

“Cream eyeliner creates smooth lines that are defined and precise. Smudge-proof, budge-proof and water-resistant coverage for all day wear to combat against, sweat, tears and rain!”

Håller den vad den lovar? Jajamensan! Cream eyeliner är härligt mjuk och krämig, intensivt kolsvart (den finns även i brunt, mörkblått och vitt) kräm-eyeliner som är extremt lätt att jobba med. Den glider på längs fransraden utan några större problem, och när den väl är på plats så sitter den där den sitter. Jag vågar nog att säga att den här eyelinern är en värdig konkurrent till MAC’s fluidlines, men till en bråkdel av priset. Jag är störtförtjust och kommer definitivt att köpa den här igen!

Pris: 42.70 kr hos e.l.f cosmetics
Betyg: 5/5

In English: Hi everyone! I hope you all had a great easter weekend. I promised you guys to do some reviews of the e.l.f products I got in the mail a while ago, so I thought I’d start out with the Cream eyeliner.

 

MAC blacktrack fluidline (left) vs. e.l.f. black Cream eyeliner (right)

Cream eyeliner is a gel/cream eyeliner that’s applied with a separate brush. I use the same flat angled brush as I use for my MAC fluidlines; MAC #208, but it’s really just a matter of taste which kind of brush you use. This is how e.l.f describes their cream eyeliner:

“Cream eyeliner creates smooth lines that are defined and precise. Smudge-proof, budge-proof and water-resistant coverage for all day wear to combat against, sweat, tears and rain!”

The question is; does it live up to it? YES. Cream eyeliner is a fluffy, soft and creamy, intense carbon black (it’s also available in brown, navy and white) cream eyeliner that is so easy to work with. It glides on along the lash line like butter, and once it’s in place, it stays put. I believe I dare to say that this eyeliner is a worthy competitor to the MAC fluidlines, but for a fraction of the price. I’m really impressed with it and I will definately buy this eyeliner again!

Price: £3.50 at e.l.f. cosmetics
Rating: 5/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>