Peacock

Här har jag testat IsaDoras julpalett Peacock ovanpå en klistrig bas, och som ni ser så framträder skuggorna betydligt mer än om man lägger dom på en torr bas. Resultatet blir ganska murrigt dock, jag skulle kalla det en färgglad sotning med massvis av skimmer – vilket jag fullkomligt älskar =)

Ansikte / Face

 • Shiseido natural finish cream concealer – 2 light medium
 • Deborah comfort mat foundation – 01 Fair
 • MAC prep + prime transparent finishing powder
 • MAC blush – pink cult

Ögon / Eyes

 • Too Faced Shadow insurance Glitter glue
 • IsaDora Peacock eye shadow trio – moss green
 • IsaDora Peacock eye shadow trio – green
 • IsaDora Peacock eye shadow trio – blue
 • MAC pigment – vanilla
 • MAC eyeshadow – concrete (for brows)
 • MAC fluidline – blacktrack
 • MAC pearlglide eyeliner – undercurrent
 • Clarins instant definition mascara – 01 black
 • H&M eyebrow fix

Läppar / Lips

 • IsaDora jelly kiss lipstick – merry berry


11-11-22


11-11-22(1)


11-11-22(2)


11-11-22(4)


11-11-22(5)


11-11-22(6)Skuggornas placering: Den mossgröna skuggan i Peacock på den inre delen av det rörliga locket, den gröna skuggan i Peacock på den yttre dele av det rörliga locket. Den blå skuggan i Peacock i globlinjen och längs den nedre fransraden. Vanilla som highlighter på brynbenet och i den inre ögonvrån.


11-11-22(3)In English: Here I’ve been trying out the IsaDora holiday palette Peacock on top of a sticky base, and as you can see the colours are more prominent than if you apply the eyeshadows on a dry base. The result is pretty dark though, I would call it a colourful smoky eye with lots of shimmer – which I absolutely love =)

Shadow placement: The mossy green shadow in Peacock on the inner part of the lid, the green shadow in Peacock on the outer part of the lid. The blue shadow in Peacock in the crease and along the lower lash line. Vanilla as highlighter on the brow bone and in the inner corner of the eye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

14 comments to Peacock

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>