IsaDora Black Galaxy

Ni har antagligen redan sett det här lacket på ett dussintal bloggar redan, men jag tycker det känns värt att visas upp om och om igen av två anledningar: 1. Det är dödligt snyggt, och 2. Det är inte helt lätt att fånga hur dödligt snyggt det är på bild, så ju fler bilder, desto bättre.

Black Galaxy är ett svart lack fullproppat med små holografiska skimmerpartiklar som gnistrar i regnbågens alla färger, och det gör verkligen skäl för sitt namn. Det släpptes nyligen med IsaDoras julkollektion Red Rush och ska enligt uppgift redan vara slutsålt på många håll – så ser du en flaska och funderar på att köpa det, tveka inte! Jag lackade två lager, och är rätt förundrad över hur den svarta basen kan bli så pass heltäckande utan att täcka skimmerpartiklarna. Är det här inte vinterns snyggaste lack så vet jag inte vilket som kvalar in högre. Jag använde Seche base som underlack och Seche vite som överlack.


black galaxy


black galaxy1


black galaxy2


black galaxy3


black galaxy4


black galaxy5In English: You have probably seen this polish on dozens of blogs already, but I feel it’s worth displaying again and again for two reasons: 1. It’s drop dead gorgeous, and 2. It’s not that easy to capture just how drop dead gorgeous it is in pictures, so the more pictures the better.

Black Galaxy is a black polish chock full of tiny holographic shimmer particles in all colours of the rainbow, and it really lives up to it’s name. It was released recently with the IsaDora holiday collection Red Rush and is apparently sold out on many locations – so if you’re thinking about grabbing a bottle, don’t hesitate! I did two coats, and I’m stunned of how the black base can be so opaque without covering the shimmer particles. If this isn’t this winter’s most gorgeous polish, I don’t know which one that could take the first place. I used Seche base as base coat and Seche vite as top coat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

26 comments to IsaDora Black Galaxy

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>