Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector

Har ni hört talas om BB Creams? BB står för Blemish Balm, och tanken är kombinera täckningen hos en foundation med hudvårdande egenskaper i en och samma produkt. Produkten uppfanns av dermatologer i Tyskland men har synts mest på den asiatiska marknaden efter att kända skådespelerskor började använda den och tvekade inte att berätta om sin nya skönhetshemlighet – nu är den på intåg i Europa, och ett av de märken som nu till hösten presenterar sin egen BB Cream anpassad för europeisk hud är Garnier.


Garnier bb creamDet här utlovar Garnier med sin BB Cream Miracle Skin Perfector för en enkel, effektiv och praktisk hudvård:

1. Fukt & Lyster: Återfuktar med Lipidure, Hyaluronsyra & Glycerin. Ger lyster med Vitamin C.
2. Anti-Age verkan: Jämnar ut med Lipidure och Hyaluronsyra som är utfyllande & stödjande. Vitamin C är
också en känd antioxidant.
3. Makeup Beautifyers: Hybridformulan med nylon verkar korrigerande. Mineralpigment jämnar ut hudtonen.

BB Cream Miracle Skin Perfector kostar ca 115 kr i svensk butik, jag är spänd på att testa för att se om BB creams verkligen lever upp till hypen. Har ni testat någon BB Cream?

In English: Have you heard of BB Creams? BB stands for Blemish Balm, and the idea behind the product is to combine the coverage of a foundation with skin care properties in one product: The product was originally invented by German dermatologists but is most famous on the asian market after famous actresses started to use it and didn’t hesitate to tell about their new beauty secret – now the product is on it’s way onto the european market, and one of the brands that are launching their own BB Cream adapted for european skin this fall is Garnier.

This is what Garnier promises with their BB Cream Miracle Skin Perfector for an easy, efficiant and practical skincare routine:

1. Moisture and radiance: Moisturizes with Lipidure, Hyaluron acid and Glycerin. Provides radiance with Vitamin C.
2. Anti-aging properties: Evens out with Lipidure and Hyaluron acid which are filling and supportive. Vitamin C is also a known antioxidant.
3. Makeup beautifyers:
The hybrid formula with nylon is correcting. Mineral pigments even out the skintone.

BB Cream Miracle Skin Perfector costs €14.99, I’m excited to try it out to see what all the fuss about BB creams really is about! Have you tried any BB Creams? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

46 comments to Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector

 • Louise

  Jag är så sugen på att testa den! 🙂
  Men min Åhléns har den bara i medium, jag skulle behöva den ljusare varianten. Så jag fortsätter vänta på att de ska få in den…

 • Sofia

  Det är väldigt torrt på dagens makeup-front, med bilder på dig och hela ansikts-sminkningar. Saknar det massor, tillslut blir det lite tråkigt med tusen miljoner swatches och produkttips. Men du är i alla fall världens bästa blogg, så tro inget annat! Kram

  • purity

   Jag har brottats med en superelak förkylning i två veckor och har knappt burit något smink alls under den tiden, är därför det varit lite snålt med sminkningar. Det kommer mer av inspiration framöver, har varit mycket kollektioner på sistone men bättre det än inga inlägg alls, eller hur? =)

 • Hilda

  Jag har problem med finnar. Just nu använder jag dermalogicas produkter och jag tycker att det fungerar bra. Däremot har jag endel röda ärr på kinderna, vet nu nån produkt som kan reducera det?

  • purity

   Clinique har ett par produkter som säger sig reducera ärr och pigmentfläckar, men allra bäst är nog att gå till en hudterapeut som kan hjälpa dig med en kemisk peeling.

  • purity

   Jag fick ett mail angående din kommentar från Maria som är PR-ansvarig på L’oréal med ett tips som kanske kan vara till nytta för dig: “Jag hörde en mamma berätta om hennes tonårs dotter som hade såna problem med acne. Läkaren gav rådet att sluta tvätta med vatten och problemen försvann. Faktiskt en intressant tes som funkade för mig också. Jag har ganska torr, känslig och stressad hy (iofs i en helt annan ålderskategori än tonårsdottern). Men numera använder jag bara ansiktsvatten för att ta bort sminket och det fungerar superbra. Kanske värt att prova?”

 • anki

  menåh, ska man köpa bb creams så är det dom koreanska som gäller, inte västerländska bprodukter som bara hoppar på bbcreamhypen. det finns inte en enda “riktig” “bb cream” som gjorts utanför asien.

  • purity

   Ja, de europeiska är annorlunda, just för att passa europeisk hud. Många asiatiska BB creams innehåller hudblekande ingredienser och har en lite askig ton för att neutralisera den lite gula hudtonen som många asiater har – allt för att uppnå det europeiska “idealet”.

 • Sofia

  så klart att det är bättre än inget! Och hoppas att du kryar på dig snart och mår bättre, ta din tid!
  Kramisar

 • Har testat den där och den gjorde i alla fall inte min hy sämre, däremot hade jag velat ha mera nyanser eftersom medium är lite lite för mörk. Men gillar den skarpt och då har jag rätt jobbig hy.

  • purity

   Låter lovande! Den ska finnas i light också men det verkar vara en hel del butiker som enbart tagit in medium-nyansen än så länge.

 • och jag väntar på att den ljusa light ska komma in och inte bara färgen medium!

 • Jag är nyfiken på att testa den!

 • Jag blev nyfiken på BB cream för några månader sedan och beställde hem en liten förpackning av en av Misshas varianter från eBay. Kan väldigt glatt konstatera att jag äntligen har hittat något jag älskar att bära på min hy! Den är så lättapplicerad och håller hela dagen, förutom att jag blir lite blank efter några timmar om jag blivit lite för varm någon gång under dagen. Lagom täckning för min smak och så känns det inte ens att jag har något på mig! Fantastiskt.

 • Martine

  Har en BB cream från Missha (köpt på ebay) som jag gillar skarpt. Skulle vilja pröva denna också men har en stark misstanke om att nyanserna är för mörka för att passa mig 🙂 Det är ett stort plus för mig när det kommer till Misshas BB cream – jag hittade faktiskt en nyans som passade mig! 😀

 • Jag använder mig utav en som heter Ishizawa Nanoce BB cream (http://makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=132327) i ljusaste färgen, jag är användaren geegeegee på MUA som skrivit en recension on du undrar hur den verkar 🙂 Måste dock varna att flertalet BB creams har väääldigt ljus rödaktig (kall?) grund, eftersom BB creams huvudsakligen är för att ljusa upp hyn då man i Korea och Japan framför allt vill bli mer ljushyade då det vita är vackrast där. Jag har gultonad (varm?) hy som är ljus och för mig har bara Ishizawas fungerat hittills – Missha, Skinfood och Skin79 har alla varit för rödtonade för mig som är NC20 typ.

  • purity

   Ja precis, de asiatiska BB creamsen är tydligen ofta lite askiga/kalla i tonen för att ge intryck av en blekare hy, och de innehåller dessutom ofta även blekmedel för att göra hyn ljusare permanent. Så dessa europeiska varianter är ju mer anpassade efter de färger vi har här och de önskemål vi har på vår makeup.

   • Yes, men trots det har ibland vanliga billigare sminkmärken problem med att ta in ljusa gula/neutrala… Se bara den här med Garnier och att de ännu inte har Light i butiker. Jag kommer även i framtiden beställa smink från Japan eftersom färgen passade perfekt och den är jättesnäll mot huden och allt, relativt billiga märken i Sverige har inte riktigt ljusa gula färger som sagt.

    • purity

     Ja det är faktiskt lite underligt det där att många märken – till och med de som har många och ljusa nyanser i sitt sortiment – inte verkar ta in tillräckligt ljusa nyanser här i Sverige. Finns ju en hel del av oss som faktiskt är riktigt bleka, vet många som har samma problem som du! Kul att du har hittat en produkt som funkar bra för dig både i formula och färg =) synd att den inte finns att köpa lite närmare bara.

 • Karin

  Jag har den i light, köpt på nätet. Den är inte megaljus men funkade bra i färg på mig som är ljus men med lite lätt bränna kvar. Det blir snyggt resultat, skulle absolut kunna gå med bara den utan mer underlag till vardags. Problemet är att min hud fick lite utbrott. Men å andra sidan bråkar den mycket med mig för tillfället, så det kan lika väl vara hösten som krämen. Plus att jag tränade med den på. Ska testa igen om ett tag, utan att träna.

  • purity

   Låter lovande, förutom det där med utbrotten, då. Den verkar ju vara rätt rejält återfuktande så det kanske är det som får din hy att få lite spel?

 • Jag köpte faktiskt med mig den idag, ska bli superspännande att se hur det funkar och om den lever upp till det som lovas 🙂

 • Dem har bara medium överallt, förstår inte varför dem inte tar in den ljusa. Vill så gärna testa den då jag försöker köra en period utan smink nu!
  Vore kul om du gjorde en review på den här om du valde och testa den 🙂

 • Jag gav mig på medium, den är faktiskt inte så mörk, dock är den heller inte för riktigt ljushyade. Men jag blev chockad över hur tjockflytande krämen är, som en tjock foundation. Här gick jag och tänkte att krämen snabbt och enkelt jobbas in med händerna (som en fuktkräm) men istället blir det skunkborsten som får arbeta. Den luktar därimot riktigt gott 🙂

 • Efwa

  Det här ska nog testas någon gång faktiskt. Man har ju hört så mycket om dem.

 • Madeleine

  Jag har varit sugen att prova BB creams sedan jag hörde talas om dem.
  Tyvärr är det SPF i de flesta och min hud klarar inte av SPF. Helt säker är jag dock inte, men det är oftast det som min hud reagerar på. Pratade med personalen på Åhlens och enligt dom finns det nog ingen BB cream utan SPF, vilket är sjukt tråkigt. Nu har jag inte kollat runt så väldigt noga, men kanske någon annan vet om det finns någon BB cream utan SPF?

 • Isabella

  Eftersom jag länge har vetat om att BB Cream finns, så har jag länge viljat provat det, så jag är super sugen på den, och att den äntligen finns i Sverige kommer nog få mig att köpa den redan i helgen. =) <33

 • Pia

  Jag har bb:n i medium, och tyckte först att den fungerade om man gnuggade in den i huden ordentligt, men även om jag inte är i blekaste laget är den för mörk. Jag testade att blanda den med min dagcreme för att få en med lätthanterlig konsistens och för att kunna få ett tunnare skikt, men trots det gav den mig ett fjortisansikte när ljuset föll från vissa vinklar. Jag vet inte om den ens får hamna i kylskåpet tills sommaren då jag har fått lite färg, för som andra har skrivit blir man blank av den, och det blir jag inte i vanliga fall.

 • Karin

  Jag har Garniers i Light, köpte den i London för ett par veckor sedan. Jag får inte direkt några mirakelresultat, den funkar mest som en “tinted moisturizer”. Men som en sådan är den bra, och det är smidigt att ta till när man har bråttom!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>