Estée Lauder Red velvet pure color velvet lipstick

Här har ni ytterligare ett av de underbara pure color velvet-läppstiften som Estée Lauder släppte med sin höstkollektion Modern mercury: Red velvet.


red velvetNamnet beskriver det här läppstiftet väldigt bra, det ser ut och känns verkligen som röd sammet på läpparna, det inte helt matt men har heller inget skimmer eller glans. Mjukt, lätt och högpigmenterat, och det sitter fint på plats på läpparna under många, långa timmar utan att torka ut. Färgen är en klassisk neutral röd, en perfekt höst- och julnyans, en ny favorit bland de röda läppstiften i samlingen!


red velvetRed velvet kostar 285 kr och finns ute i butik nu.

In English: Here’s another of the wonderful pure color velvet lipsticks that Estée Lauder launched with their fall collection Modern mercury: Red velvet.

The name describes this shade perfectly, it really looks and feels like red velvet on the lips, it’s not completely matte but doesn’t have any shimmer or shine to it either. Soft, light and highly pigmented, and it wears well on the lips for many, long hours without being drying. The shade is a classic red, a perfect shade for fall and the holidays, and is a new favourite of mine among the red lipsticks in my collection!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to Estée Lauder Red velvet pure color velvet lipstick

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>